Obnoviť stránku

Olympus TOUGH TG-Tracker čierny

4,1 8 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Olympus TOUGH TG-Tracker čierny

Špičková outdoorová kamera Olympus TG-Tracker poteší všetkých priaznivcov akčných zážitkov. Skvelý obraz a celý rad praktických funkcií sa schováva v extrémne odolnom vyhotovení. Pevné telo kamery sa pýši odolnosťou proti všetkým mysliteľným nástrahám, neohrozí vás žiadny rozmar počasia. Unikátne a originálne zábery zaobstaráte napriek extrémnym teplotám, vode, prachu alebo silným nárazom. Pri tom všetkom si zachováva vysokú úroveň technickej vyspelosti. Mimo výborných kvalít obrazu v nej získate aj celý rad nápaditých, vždy užitočných funkcií. Vďaka nim povýšite natáčanie pútavých zážitkov na novú úroveň.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľká výdrž batérie pri všetkých videorežimoch
  • Dodávané s rukoväťou a príslušenstvom na selfie
  • Natáča videa v extra jemnom rozlíšení 4K
  • Výnimočne účinná stabilizácia obrazu
  • Senzory pre rad užitočných údajov o prostredí
  • Veľká kompatibilita s príslušenstvom pre kamery
  • Užitočná aplikácia pre mobilné telefóny
  • Silný reflektor na natáčanie v tme

Luxusný obraz

Kamera zvláda natáčať v extrémne jemnom rozlíšení 4K. Širokouhlý objektív je ako stvorený na zachytenie úchvatných scenérií. Ponúka nebývalo široké zorné pole, jeho záber obsiahne celých 204° a pomôže vám tak k skutočne úchvatným nahrávkam. Sledovať priebeh záznamu môžete na LCD displeji s uhlopriečkou 1,5". Displej má klasickú vyklápaciu konštrukciu na komfortné natáčanie.

Špičkové funkcie

Ďalšou výnimočnou funkcionalitou je stabilizácia obrazu. Tú zvláda kamera v piatich osiach a zabezpečí tak absolútne ostrý obraz za všetkých okolností. Navždy dáte zbohom roztraseným a rozmazaným záberom. S ich pestrou škálou sa vďaka funkciám kamery skutočne vybláznite. Užijete si efektné natáčanie pod vodou, ktorú prístroj sám rozpozná a nastaví optimálny režim na snímanie pod hladinou. Nemusíte sa báť ani tmy vďaka vstavanému reflektoru. Samozrejmosťou sú režimy nahrávania v slučke alebo funkcie pre časozberné videá.

Spojenie s mobilnou aplikáciou

Veľkou témou dneška je zdieľanie a aj táto kamera si s ním rozumie. V spojení s mobilným telefónom získate ďalšiu pestrú paletu možností. Vďaka šikovnej aplikácii môžete okamžite zdieľať výsledky svojho natáčania i fotenia. Spolupráca s telefónom ide ale pochopiteľne ešte ďalej. Môže fungovať ako všestranné diaľkové ovládanie, ktoré rozšíri možnosti záznamu a dá väčší priestor vašej kreativite. Aplikácia navyše ochraňuje cenné údaje o prostredí, v spolupráci s ďalšími senzormi kamery. Tento výnimočný kúsok ich v sebe ukrýva hneď päť, okrem praktického GPS ide o kompas, akcelerometer, barometer a teplomer.

Parametre a špecifikácia

Hlavný

Veľkosť snímača 1/2,3"
Typ snímača CMOS
Rozlíšenie snímača 7,2 Mpx
Uhlopriečka displeja 1,5 "

Typ a funkcie

Typ Outdoor
Funkcie Odolný materiál, Vodoodolnosť, Akumulátorové napájanie, GPS

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa 4K
Max. rozlíšenie videa 4K (4096 × 2160)
Ozvučenie videa Stereo

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SD, micro SDHC, micro SDXC
Podporované video formáty H.264, Mov
Maximálna dĺžka záznamu 29 min
Max. veľkosť SD karty 128 GB

Výstupy

Audio/Video Micro HDMI
Dátové rozhrania Bezdrôtové rozhranie WiFi

Batéria

Označenie akumulátora LI‑92B
Typ napájania Akumulátor

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 180 g
Šírka 3,5 cm
Výška 5,65 cm
Hĺbka 9,32 cm

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Obsah balenia Popruh/pútko, Software (CD), Používateľská príručka, USB kábel, Napájací kábel/adaptér, Krytka objektívu
Kód:  OL1010a
Produktové číslo:  V104180BE000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03