Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Olympus TOUGH TG-6 červený

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Olympus TOUGH TG-6 červený

Červený elegán, ktorý toho veľa vydrží. Vezmite ho na akúkoľvek akčnú dovolenku a zakaždým zvládne to, čo vy. Môžete sa s ním potopiť pod vodu bez akéhokoľvek puzdra. Vydrží aj zimné mrazy a z nejakého toho pádu sa tiež bez ujmy oklepe. Do vienka dostal nové 4K UHD video a k dispozícii je aj optický zoom. Nechýba mu ani bezdrôtový prenos dát a veľa scénických režimov.

Kľúčové vlastnosti digitálneho fotoaparátu Olympusu Tough TG-6

  • Digitálny fotoaparát Olympus TG-6 s maximálnou odolnosťou
  • Vodotesný, mrazu vzdorný, nárazu a tlaku vzdorný
  • Robustné, ale aj kompaktné spracovanie
  • Nahráva v 4K UHD rozlíšení
  • Integrovaná WiFi
  • Pro Capture na rýchle sériové snímanie
  • Nový pokročilý procesor
  • 16 scénických režimov vrátane HDR a podvodných

Foťák Olympus Tough TG-6 a jeho odolnosť

S červeným Olympusom Tough TG-6 sa môžete bez použitia puzdra potopiť až do 15 metrov pod vodnú hladinu. Pokiaľ s ním pôjdete napríklad lyžovať, nebudete si lámať hlavu ani s omrzlinami do teploty -10 stupňov. Zvládne dokonca aj pád z výšky 2,1 metra a telo má také robustné, že odolá aj 100 kg tlaku. Pokiaľ si k nemu zaobstaráte aj špeciálne puzdro, môžete fotoaparát smelo použiť aj na hlboké morské potápanie s prístrojom. V puzdre totiž odolá tlaku až do 45 metrov. Vďaka svetelnosti f/2 sa môžete smelo pustiť aj do fotografovania v hĺbke, kde už začína svetlo slabnúť. V neposlednom rade treba spomenúť trojicu režimov na podvodné snímanie.

Čo dokáže 6. generácia Olympus Tough?

Medzi jeho hlavné prednosti patrí precízne rozlíšenie 4K UHD pri 30 fps. Užiť si tak môžete hŕbu detailov ako na vzduchu, tak aj pod vodou. Je vybavený novým procesorom TruePic VIII, prevzatým z profesionálnych strojov značky Olympus. Na svojom snímači má rozložených 12 Mpx. Nie je to veľa, ale je to rozumné množstvo – znižuje riziko digitálneho šumu. Hoci si neporadí precízne s nočnými fotkami, vďaka nižšiemu rozlíšeniu môžete využiť aj vyššie hodnoty ISO a kompenzovať tak výsledok. Zvládne dokonca aj formát RAW pre postprodukciu v počítači. Za zmienku stojí tiež možnosť výberu z 16 prednastavených scénických režimov vrátane panorámy či HDR.

Foťák Olympus Tough TG-6 je stvorený na akciu. Nová technológia Pro Capture bola vyvinutá tak, aby vám neunikol jediný akčný moment. Vo chvíli, keď stlačíte spúšť, začne fotoaparát snímať a ukladať fotky rýchlosťou 10 sn./s. Akonáhle spúšť stlačíte úplne, začne nepretržité snímanie. V podstate ste takto schopní zmraziť čas a zachytiť akcie voľným okom inak neviditeľné. Skrze WiFi sa dokáže pripojiť k vášmu smartfónu a využiť jeho GPS modul. Môžete tak mať presný prehľad o miestach, ktoré ste navštívili.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 11,3 cm
Výška 6,6 cm
Hĺbka 3,24 cm
Hmotnosť 0,25 kg

Farba

Farba Červená

Typ a funkcie

Typ Kompakt
Funkcie Detekcia tváre
Vlastnosti Statívový závit, Vstavaný blesk, Odolné vyhotovenie, Vodoodolnosť, Vhodné na video
Stabilizácia obrazu Elektronická

Snímač

Maximálne ISO 12 800

Video

Podporované rozlíšenie videa UHD 4K 16:9 (3840 × 2160), Full HD 16:9 (1920 × 1080)
Video kodek H.264/MPEG-4 AVC

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 25 mm
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 100 mm
Optický zoom 4 ×
Bajonet Bez bajonetu

Displej

Uhlopriečka displeja 3 " (7,62 cm)
Funkcie displeja Pevný, Živý náhľad (Live View)
Rozlíšenie displeja 1,04 Mpx

Pamäť a ukladanie

Podporované formáty RAW , JPEG
Typ pamäťovej karty SD, SDHC, SDXC

Batéria

Typ napájania Akumulátor

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie WiFi
Audio/Video Micro HDMI
Kód:  OL110a2
Produktové číslo:  V104210RE000

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14