Obnoviť stránku

Olympus SP-100E black

4,7 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Olympus SP-100E black

Olympus SP-100E je štýlový a maximálne výkonný ultrazoom. Budete žasnúť nad špičkovou kvalitou fotiek, ktorá je zrejmá do tých najmenších detailov, a bohatým farebným podaním tohto kompaktného fotoaparátu. Olympus navyše prichádza s funkciou zameriavača Dot Sight, ktorý zariadi precízne zaostrenie na vzdialený aj pohybujúci sa objekt.
Vysoko citlivý obrazový snímač CMOS disponuje rozlíšením16 Mpx, aby ste zachytili všetko v tej najlepšej kvalite a nemali problém dôležité okamihy vytlačiť vo veľkom formáte. Automatické zaostrovanie sa postará o ostré fotografie plné tých najjemnejších detailov aj v situáciách, kedy je treba konať rýchlo. Ostrosť záberov garantuje aj technológia hybridnej päťosej stabilizácie obrazu. Kvalitný objektív s 50-násobným zoomom poskytne univerzálny rozsah úžitkových ohniskových vzdialeností, vďaka ktorým vás žiadna situácia neprekvapí.
Vyhotovnie videozáznamu je s fotoaparátom skutočne ľahké Olympus SP-100E - stlačením jediného tlačidla začnite nahrávať ľubovoľnú akciu. Video je zaznamenávané v špičkovej FullHD kvalite, takže neskoršie projekcie na monitore alebo TV obrazovke bude mať zaručene úspech. Svoje výtvory prehliadajte na 3-palcovom LCD displeji s päťstupňovou korekciou jasu pre lepšiu čitateľnosť v jasnom svetle. Narozdiel od bežných kompaktov môžete pri fotografovaní využiť elektronický hľadáčik.
Popustite uzdu fantázii a buďte kreatívni vďaka 17 scénickým režimom, ktoré vyberú optimálne nastavenie prístroja. Experimentujte s celým zástupom umeleckých filtrov ako napríklad PopArt, Zmäkčenie či Dramatický tón. Detekcia tvárí sa postará o zaostrenie tvárí na snímke a zachová optimálny jas. Funkcia vyváženia bielej ýchlo a účinne zaistí prirodzenú reprodukciu farieb, aby ste zachytili skutočnú atmosféru snímaného prostredia. Zaujme aj Supermakro režim s najkratšou zaostrovacou vzdialenosťou 1 cm pre detailné zábery z vašich fotografických výprav.

Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Funkcie Detekcia tváre

Snímač

Maximálne ISO 6 400 ks

Video

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 24 mm
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 1 200 mm
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti f/2,9
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti f/6,5
Optický zoom 50 ×

Displej

Uhlopriečka displeja 3 " (7,62 cm)

Pamäť a ukladanie

Podporované formáty JPEG
Typ pamäťovej karty SD, SDHC, SDXC
Vnútorná pamäť 37 MB (0,04 GB)

Batéria

Typ napájania Akumulátor

Vstupy a výstupy

Audio/Video HDMI, A/V (TV výstup)
Možnosť priamej tlače DPOF (Digital Print Order format), PictBridge

Obsah balenia

Obsah balenia Popruh/pútko, Manuál, Krytka objektívu
Kód:  OL227g2
Produktové číslo:  V103070BE000

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17