Obnoviť stránku

Olympus LS-P4

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Olympus LS-P4

Profesionálny diktafón a záznamník zvuku je určený najmä pre hudobníkov a filmárov. Model P4 z radu LS od osvedčeného výrobcu audiovizuálnej elektroniky Olympus, je jedným z prvých záznamníkov s lineárnym PCM záznamom na svete. Je ideálny pre záznam vysokokvalitného 24-bitového zvuku vo formáte FLAC. Ten dosahuje vyššiu kvalitu ako štandardné CD alebo MP3 formáty. Diktafón LS-P4 ho však dokáže komprimovať do 70 % normálnej veľkosti, čo šetrí pamäť. Je vyzbrojený dvojicou stereo mikrofónov a jedným špeciálnym pre záznam basových tónov. Špeciálna možnosť je pripnutie do „sánok“ fotoaparátu Olympus OM-D E-M1 Mark II, vďaka čomu získate ku 4K videu úplne dokonalý zvuk.

Kľúčové vlastnosti Hi-Res digitálneho diktafónu Olympus LS-P4

  • Nahráva vysokokvalitný 24-bitový zvuk
  • Pre profesionálne využitie hudobníkmi či filmármi
  • Komprimuje objemný a kvalitný FLAC formát
  • Stereofónny mikrofón a špeciálny basový mikrofón
  • Možnosť pripojenia na „sánky“ fotoaparátov Olympus OM-D E-M1 Mark II
  • Funkcia fade-in/fade-out a overdubbing
  • Kompaktné kovové telo s displejom
  • Možnosť použitia ako prehrávača či ovládanie smartfónom

Skonštruovaný pre jednoduchú prácu

Diktafón má kovové telo, čo vylepšuje jeho elegantný vzhľad a zvyšuje celkovú odolnosť. Je veľmi kompaktný. S výškou o niečo viac ako 10 cm a hrúbkou ani nie 1,5 cm sa vám vždy zmestí aj do vrecka. Na ovládanie slúži klasické krížové ovládanie s niekoľkými ďalšími tlačidlami a informačný displej s uhlopriečkou 1,43". Vďaka silnej integrovanej batérii dokáže LS-P4 nahrávať v kuse po dobu 39 hodín. Záznam dokáže komprimovať, ale ak by vám predsa len nestačila interná 8 GB pamäť, môžete využiť aj slot pre microSD kartu s podporou do 32 GB. Nájdete na ňom výstup pre slúchadlá, pretože sa dá použiť aj ako prenosný prehrávač pre vašu obľúbenú hudbu (FLAC, WAV a MP3).

Olympus LS-P4 ponúkne špeciálne hudobné funkcie

LS-P4 je jedným z prvých diktafónov, ktoré v sebe majú zabudovanú funkciu fade-in/fade-out. Tá automaticky a plynule zvyšuje hlasitosť záznamu na začiatku a rovnako tak na konci skladby. Táto funkcia teda pomáha prirodzene napojiť živé skladby a eliminovať rušivé efekty z prechodov. Výborná je tiež funkcia overdubbing. Vďaka nej môžete počas počúvania už nahraného záznamu do rovnakej stopy nahrať ešte ďalší zvuk. Napríklad k už nahranému záznamu bicích pohodlne vložte vokály, rytmickú gitaru alebo čokoľvek ďalšie.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Veľkosť úložiska 8 GB
Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Max. veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Formát záznamu MP3, WAV, FLAC
Funkcie Bluetooth, USB, hlasová aktivácia nahrávania (VOR)
Režimy nahrávania PCM
Konektory Jack (3,5 mm), USB-A
Typ batérie 1x AAA
Max. výdrž batérie 39 h
Kód:  OL622b4
Produktové číslo:  V409160BE000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11