Obnoviť stránku

Olympia TB 1280

45,26 €

Olympia TB 1280

Termoviazač Olympia TB 1280 spojí až 200 listov papiera do termomapy s maximálnou hrúbkou 20 mm. Je vybavený ochranou proti prehriatiu a po 90 minútach nečinnosti sa automaticky vypne. Keď sa spotrebič nepoužíva a je vložená chladiaca časť, otvor v termočlánku je chránený krytom, aby sa zabránilo vniknutiu prachu do vykurovacieho telesa.Vďaka optickej a akustickej signalizácii sa veľmi ľahko používa a je tiež vysokoodolný voči chybám. Po zapnutí jednotky sa rozsvieti červená kontrolka napájania a termovízia sa začne automaticky zahrievať. Približne po 3 minútach zahrievania prestane blikať kontrolka Bind a zmení farbu na zelenú. Tremoviazač Olympia TB 1280 pípne, čím vám dá najavo, že jepripravený na použitie.

Kľúčové vlastnosti termoviazača Olympia TB 1280

  • Praktický termoviazač na papiere formátu A4
  • Spojí až 200 listov papiera do termálnej mapy s maximálnou hrúbkou 20 mm
  • S ochranou proti prehriatiu
  • Automatické vypnutie po 90 minútach nečinnosti
  • Vďaka optickej a akustickej signalizácii sa veľmi ľahko používa
  • Termoviazač Olympia TB 1280 je vysokoodolnoný voči chybám
  • Farebné vyhotovenie: modro-sivé

Zariadenie Olympia TB 1280 je určené na papier formátu A4

Akonáhle jetermoviazač Olympia TB 1280 pripravený na použitie, listy papiera vložíte do spojovacej termoobálky, vytiahnete výsuvnú chladiacu časť a termoobálku s papiermi vložíte uzavretou stranou do otvoru. Potom stlačte tlačidlo Počítadlo, čím sa aktivuje proces prepojenia, ktorý trvá približne minútu. Po dokončení procesu zariadenie 3-krát pípne a kontrolka Bind sa rozsvieti na zeleno.Potom termoobálku s papiermi vložíte do chladiaceho držiaka na zadnej strane, kde ju necháte aspoň 10 minút vychladnúť. Termoviazač Olympia TB 1280 je určený na papiere formátu A4.

Rozmery:
41,9 × 16,4 × 10,4 cm

Hmotnosť:
840 g

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ viazača Termálny
Typ chrbta Termoobálky
Max. veľkosť chrbta 20 mm

Kapacita

Kapacita väzby 200 listov

Výbava

Výbava Zvukový signál pri zviazaní, Zvukový signál pri dosiahnutí teploty, Držiak na dokumenty, Automatický výber teploty pre zviazanie

Rozmery

Hĺbka 104 mm
Šírka 419 mm
Výška 164 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 840 g
Kód:  OLM083a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3042

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11