Obnoviť stránku

Olympia NC 570

453,17 €

Olympia NC 570

OLYMPIA NC 570 predstavuje multifunkčnú počítačku, ktorá nielen počíta kusy bankoviek, ale súčasne dokáže počítať hodnotu vytriedených a netriedených bankoviek a kontrolovať ich pravosť. U bankoviek euro, turecká líra a švédska koruna počíta hodnotu aj kusy, poradí si aj s namiešaným balíčkom bankoviek rôznych hodnôt a kontroluje ich pravosť pomocou UV, MG, MT, DD, IR a CIS senzorov. Pri počítaní amerických dolárov spočíta kusy a kontroluje pravosť UV, MG a IR senzormi, zatiaľ čo u ostatných mien vie spočítať kusy, ale nekontroluje ich pravosť. Iste oceníte jej jednoduchú obsluhu a používanie. Počítačku stačí zapnúť, nechať zahriať, zvoliť menu a následne vložiť bankovky do vstupnej priehradky. OLYMPIA NC 570 potom automaticky spustí počítanie.

Kľúčové vlastnosti počítačky bankoviek OLYMPIA NC 570

  • Multifunkčná počítačka bankoviek značky OLYMPIA
  • Počíta kusy, hodnotu vytriedených a netriedených bankoviek a dokáže kontrolovať tiež ich pravosť
  • U bankoviek euro, turecká líra a švédska koruna počíta hodnotu aj kusy a kontroluje ich pravosť
  • Pri počítaní amerických dolárov spočíta kusy a kontroluje pravosť
  • Pri ostatných menách vie spočítať kusy, ale nekontroluje ich pravosť
  • Veľmi jednoducho sa používa
  • Šesť senzorov zaručí spoľahlivé overenie pravosti bankoviek
  • OLYMPIA NC 570 umožňuje nastavenie 4 režimov počítania
  • V prípade poškodenej bankovky sa počítanie zastaví
  • Vie počítať 1 až 999 999 bankoviek s hrúbkou 0,075 až 0,15 mm
  • Počíta rýchlosťou až 1 000 bankoviek za minútu
  • Vie dávkovať bankovky na vopred nastavený počet kusov
  • OLYMPIA NC 570 je napájaná pomocou klasickej sieťovej zástrčky
  • Vstupná aj výstupná priehradka disponujú kapacitou na 200 nových bankoviek či 100 opotrebovaných
  • Farebné vyhotovenie: čierno-sivé

Počítačka OLYMPIA kontroluje pravosť bankoviek pomocou 6 senzorov

Počítačka OLYMPIA NC 570 je vybavená 6 senzormi, ktoré zaručia spoľahlivé overenie pravosti bankoviek. UV senzor kontroluje bezpečnostné prvky citlivé na ultrafialové svetlo, MG senzor stráži potlač magnetickým atramentom a MT senzor overuje magnetický kód. DD senzor zisťuje šírku bankoviek, IR senzor naproti tomu dokáže odhaliť dvojité, teda zlepené bankovky. Technológia, ktorá využíva CIS senzor, skenuje vizuálnu podobu bankoviek, čím zvyšuje spoľahlivosť rozpoznania falzifikátov.

OLYMPIA NC 570 ponúka 4 režimy použitia

Na počítačke OLYMPIA NC 570 môžete nastaviť 4 režimy, a to počítanie, sčítanie, dávkovanie a triedenie. V prípade počítania spočíta vložené bankovky a na displeji zobrazí ich počet. Po vybratí bankoviek z priehradky a vložení nových začne počítať od nuly. Pri sčítaní spočíta bankovky, zobrazí ich počet a po vybratí bankoviek z priehradky a vložení nových počítanie pokračuje ďalej. Dávkovanie naproti tomu umožňuje dávkovať bankovky na vopred nastavený počet kusov. Stačí nastaviť veľkosť dávky v rozmedzí 1 až 999 kusov, vložiť bankovky a prístroj odpočíta nastavený počet kusov. Nechýba ani možnosť nastavenia režimu triedenia, pri ktorom si počítačka zapamätá prvú bankovku ako referenčný bod a následne sa zastaví vždy, keď niektorá z bankoviek bude mať hodnotu inú.

Počítačka OLYMPIA NC 570 počíta rýchlosťou až 1 000 bankoviek za minútu

V prípade, že v priebehu počítania niektorá z vložených bankoviek neprejde kontrolou, počítanie sa zastaví a na displeji sa zobrazí kód vhodnej chyby. Akonáhle poškodenú bankovku odstránite, jednoducho stlačíte tlačidlo Štart a počítačka bude pokračovať vo svojej práci. Vie pritom počítať 1 až 999 999 bankoviek s hrúbkou 0,075 až 0,15 mm s rýchlosťou počítania 1 000 bankoviek za minútu. Vstupná aj výstupná priehradka disponujú kapacitou na 200 nových bankoviek či 100 opotrebovaných. Napájaná je pomocou klasickej sieťovej zástrčky a iste oceníte aj jej veľmi tichý chod. OLYMPIA NC 570 je vhodná do bánk, zmenární a prevádzok, kde sa pracuje s hotovosťou.

Rozmery:
32,5 × 24,4 × 15,4 cm

Hmotnosť:
4,46 kg


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Typ Bankovky
Rýchlosť 1 000 ks/min
Kapacita podávača 200 ks
Funkcie Dávkovanie, Autostop, Počítanie, Sčítavanie, Hodnotové počítanie
Výbava Kontrola UV svetlom, LCD displej, Kontrola MG prvkov, Kontrola MT prvkov, IR kontrola, Kontrola rozmerov, Kontrola CIS

Balenie

Súčasť balenia Sada na servis a údržbu, Napájací kábel

Rozmery a hmotnosť

Šírka 325 mm
Výška 154 mm
Hĺbka 244 mm
Hmotnosť 4,46 kg
Kód:  OLM028a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  947730570

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04