Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Olympia NC 335

Olympia NC 335

Detektor falzifikátov OLYMPIA NC 335 je špeciálne určený na kontrolu bankoviek EUR, súčasne však dokáže zobraziť a sčítať hodnoty bankoviek a počítať vložené kusy. Jeho použitie je veľmi jednoduché, do vstupnej štrbiny vložíte bankovku, detektor ju vtiahne, skontroluje a vysunie. V prípade, že je bankovka v poriadku, rozsvieti sa zelená kontrolka. Na displeji sa tiež zobrazí nominálna hodnota vloženej bankovky a následne sa ukáže celková hodnota vložených bankoviek, pričom maximálna zobraziteľná hodnota je 99 995 €. Displej takisto priebežne zobrazuje počet kusov bankoviek s maximálnym počtom 9 999 ks. Ak vložená bankovka nie je v poriadku, rozsvieti sa červená kontrolka, zaznie zvukový signál a na displeji sa ukáže kód príslušnej chyby.

Kľúčové vlastnosti detektora falzifikátov OLYMPIA NC 335

  • Detektor falzifikátov OLYMPIA určený na kontrolu bankoviek EUR
  • Dokáže tiež zobraziť a sčítať hodnoty bankoviek a počítať vložené kusy
  • Veľmi ľahko sa používa
  • Ak je bankovka v poriadku, rozsvieti sa zelená kontrolka
  • Pokiaľ nie je v poriadku, rozsvieti sa červená kontrolka, zaznie zvukový signál a na displeji sa ukáže kód chyby
  • Displej zobrazujúci nominálnu hodnotu bankovky aj celkovú hodnotu vložených bankoviek
  • Priebežne ukazuje počet kusov bankoviek s maximálnym počtom 9 999 ks
  • OLYMPIA NC 335 vie tiež zobraziť počet vložených kusov bankoviek jednotlivých denominácií
  • Pravosť bankoviek overuje pomocou optického, infračerveného, magnetického a rozmerového senzora
  • Jeho súčasťou je nabíjací akumulátor
  • Farebné vyhotovenie: čierne

OLYMPIA NC 335 využíva 4 senzory na overenie pravosti bankoviek

Detektor OLYMPIA NC 335 vie tiež zobraziť počet vložených kusov bankoviek jednotlivých denominácií. Ten zistíte opakovaným krátkym stlačením tlačidla Report a postupne uvidíte počty kusov bankoviek v hodnote 5, 10, 20 a viac EUR. Pravosť bankoviek detektor overuje pomocou optického, infračerveného, magnetického a rozmerového senzora, čím je zaručená maximálna spoľahlivosť. Jeho súčasťou je nabíjací akumulátor, ktorý udrží prístroj v prevádzke po dobu 90 minút na jedno nabitie. Detektor OLYMPIA NC 335 je vhodný do prevádzok, kde sa pracuje s eurovou hotovosťou a kde je potrebné rýchlo overovať pravosť bankoviek. Rovnako tak je ideálny pre všetkých, ktorí potrebujú spočítať menšie množstvo bankoviek.

Rozmery:
13 × 10,2 × 6,1 cm

Hmotnosť:
420 g


Kód:  OLM015a
Produktové číslo:  947730335

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19