Obnoviť stránku

Olpran Detský bicykel Sunny červené (2016)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Olpran Detský bicykel Sunny červené (2016)

Detský bicykel Sunny od známeho výrobcu Olpran bolo špeciálne navrhnuté pre malých cyklistov vo veku od 4 do 6 rokov. Disponuje pevným oceľovým rámom, predné čeľusťovou aj zadné protišlapná brzdou. Je vhodné pre bežnú jazdu na spevnených cestách a bude skvelým a maximálne bezpečným dopravným prostriedkom pre všetkých chlapcov i dievčatká. 

kľúčové vlastnosti

  • Určené pre bežnú jazdu na spevnených cestách
  • Pre všetkých chlapcov a dievčatá vo veku od 4 do 6 rokov
  • Pevný, oceľový rám
  • Predná čeľusťová aj zadná protišlapná brzda
  • Bezpečnostný kryt reťaze
  • Samozrejmosťou je nosič, zvonček, blatníky aj stojanček
  • Originálny dizajn v pestrej červenej farbe

Skvelé vybavenie aj pútavý dizajn

Bicykel je vybavené tiež oceľovým nosičom, zvončekom, predným i zadným oceľovým blatníkom aj praktickým stojanom pre podopretie kolesá. Bezpečnosť dieťaťa výrazne zvýši unikátny kryt pre reťaz.Detský bicykel na prvý pohled zaujme originálnym dizajnom v červenej farbe. Pomocná balančné kolieska nie sú súčasťou balenia a v prípade potreby ich môžete dokúpiť a ľahko prirobiť. S jedinečným okolo Olpran sa môže vaše dieťa bezpečne vydať na ihrisko aj na rodinný výlet a aktívne tak zlepšovať svoje pohybové zručnosti i kondíciu.

Doplňujúce vlastnosti:
Technické parametre:Predná vidlica: OceľováRiadidlá: Oceľ 460/150Gripy: PVCPredstavec: Oceľ 30/150 / 22,2Prevodník: OceľPastorok: 16 zubovBrzdy: Predná čeľusťová brzda, zadná protišlapnáBrzdová páčka: PlastRáfik: Hliník, 20 dierPneu: RubenaPedál: PlastPodsedadlová tyč: Oceľ 25,4 × 200 mmPočet rýchlostí: 1
Súčasťou kola:
Nosič
zvonček
blatníky
kryt reťaze
stojanček

Kód:  HRAa2247ce
Produktové číslo:  8595243804116

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11