Obnoviť stránku

Olloclip Mobile Photography Box Set iPhone X

Olloclip Mobile Photography Box Set iPhone X

Všetko čo potrebujete na zhotovovanie fotografií a videí s vaším iPhonom X nájdete v Olloclip Mobile Photography Box Set. Systém výmenných šošoviek vytvára perfektnú súpravu, s ktorou sa váš iPhone X zmení napríklad na digitálny mikroskop, alebo fotoaparát so širokým zorným poľom, alebo kameru na natáčanie širokouhlých panorám. Ľahko použiteľný, patentovaný inteligentný systém sa pripevňuje a vyrovnáva ľahko a rýchlo a nepotrebuje žiadne ďalšie súčasti. Selfie snímky nie sú problém, súprava je pripravená bezproblémovo pracovať na oboch predných i zadných kamerách. Súprava Olloclip Mobile drží pevne na telefóne, takže sa nemusíte báť držať váš iPhone v rôznych pozíciách a uhloch kvôli akčným záberom. Súprava Mobile Photography Box sa inštaluje na telefón bez obalu a je kompatibilná s tvrdenými ochrannými sklami do hrúbky 0,5 mm. Nie je potrebné žiadne napájanie ani nabíjanie.

Kľúčové vlastnosti súpravy Olloclip Mobile Photography Box

  • Súprava Olloclip Mobile Photography Box pre špičkové snímky a videá s vaším iPhone X
  • Makroobjektív, rybie oko a širokouhlý objektív
  • Ľahko pripevniteľný kompaktný systém nepotrebuje žiadne ďalšie súčasti
  • Pevné spojenie s iPhone umožňuje akčné zábery
  • Bez napájania a dobíjania

Výbava súpravy Olloclip Mobile Photography Box

Súprava Olloclip Mobile Photography Box obsahuje 3 rôzne objektívy. Makro objektív s 15-násobným priblížením, rybie oko (Fisheye) so sférickým efektom, ktoré zachytáva zorné pole s veľkosťou 180° a širokouhlý objektív so zorným poľom 120°. Šošovky súpravy Olloclip Mobile fungujú so všetkými kamerovými aplikáciami a sú vhodné aj pre videá, časozberné, panoramatické a 360° VR fotografie. Vo výbave je aj stojan, ktorý sa zmestí do vrecka.

Kód:  OLLC2fbk11
Produktové číslo:  OC-0000257-EU

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17