Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Olloclip Filmers Kit Black iPhone 8/7/8 Plus/7 Plus

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Olloclip Filmers Kit Black iPhone 8/7/8 Plus/7 Plus

Všetko čo potrebujete pre zhotovovanie fotografií a videí s vaším iPhonom 8/7/8 Plus/7 Plus nájdete v Olloclip Filmers Kit Black. Systém výmenných šošoviek vytvára perfektnú súpravu, s ktorou sa váš iPhone zmení napríklad na digitálny mikroskop alebo fotoaparát so širokým zorným poľom alebo kameru pre natáčanie širokouhlých panorám. Ľahko použiteľný, patentovaný kompaktný systém sa pripevňuje a vyrovnáva ľahko a rýchlo a nepotrebuje žiadne ďalšie súčasti. Selfie snímky nie sú problém, súprava je pripravená bezproblémovo pracovať na oboch predných aj zadných kamerách. Súprava sedí na telefóne pevne, takže sa nemusíte báť držať váš iPhone v rôznych pozíciách a uhloch pre akčné zábery. Nie je potrebné žiadne napájanie ani nabíjanie.

Kľúčové vlastnosti súpravy Olloclip Filmers Kit Black

  • Súprava Olloclip Filmers Kit pre špičkové snímky a videá s vaším iPhone 8/7/8 Plus/7 Plus
  • Makroobjektív, rybie oko a širokouhlé objektívy
  • Ľahko pripevniteľný kompaktný systém nepotrebuje žiadne ďalšie súčasti
  • Pevné spojenie s iPhone umožňuje akčné zábery
  • Bez napájania a dobíjania

Výbava súpravy Olloclip Filmers Kit Black

Core Lens obsahuje Makro objektív s 15-násobným priblížením, rybie oko (Fisheye), ktoré zachytáva zorné pole s veľkosťou 180 stupňov a širokouhlý objektív, ktorý vám poskytne zorné pole dvakrát vyššie, než má samotný iPhone. Active Lens je širokouhlý objektív pre zachytenie panorám a objektív s dvojnásobným zväčšením v jednom malom produkte. Vodoodolný Pivot má 225° kĺbovú konštrukciu optimalizovanú pre natáčanie mobilných videí s možnosťou pripojenia mikrofónu alebo blesku.

Kód:  OLLC2fbk10
Produktové číslo:  OC-0000249-EU

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12