Obnoviť stránku

Olloclip 4in1 lens system pre Samsung Galaxy S5

3,0 1 hodnotení

Olloclip 4in1 lens system pre Samsung Galaxy S5

Spoločnosť Olloclip predstavuje jedinečný doplnok k vášmu šikovnému telefónu pre fotenie a natáčanie videa. Sada štyroch objektívov je špeciálne navrhnutá pre Samsung Galaxy S5 a prináša netušené možnosti pri robení originálny snímok. Vyskúšajte nové perspektívy a objavte v sebe fotografa!

Zakaždým originálny snímka

V meste pri prehliadke pamiatok alebo v divokej prírode, vždy ste pripravení na dokonalý záber. Širokouhlý objektív takmer zvojnásobuje snímanú plochu, rybie oko prináša ultra široké zábery as makro objektívom 10x/15x všetko Kran vyfotíte z blízka vo veľkom detaile. Popusťe uzdu vašej kreativite, v ýsledné zábery vás svojou kvalitou prekvapí.

Kvalitné dielenské spracovanie

Samotný patentovaný dizajn je šikovne navrhnutý a spracovanie sa dočkalo vysokej kvality. Sada je kompaktný bez ďalších prídavných častí, takže sa, aj vďaka svojim rozmerom, vojde do každého vrecka. Systém drží na telefóne pevne, preto sa nemusíte báť držať vašu S5 v rôznych pozíciách a uhloch pre akčné zábery. Pre použitie konkrétneho objektívu stačí jednoduché preklopenie. Samozrejmosťou je bezproblémová spolupráca so všetkými foto a video aplikáciami.


Parametre a špecifikácie:

Určené pre:
Samsung Galaxy S5

Sada 4 objektívov:
Širokouhlý
Rybie oko
Makro 10x
Makro 15x

Vlastnosti:
Miniatúrne rozmery, vhodné do vrecka
Odolné sklo objektívov
Patentovaná konštrukcia
Kompaktný dizajn bez prídavných častí
Spolupracuje so všetkými foto a video aplikáciami

Kód:  OLLC2g
Produktové číslo:  OCEU-GS5-FW2M-BB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02