Obnoviť stránku

OLIVIA GARDEN Ceramic + Ion Supreme Combo

4,5 17 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
20,90 €

OLIVIA GARDEN Ceramic + Ion Supreme Combo

Olivia Garden predstavuje novú kolekciu profesionálnych kief, ktoré boli špeciálne navrhnuté pre ľahké a zároveň veľmi šetrné rozčesávanie. Unikátna kefa disponuje špeciálne prispôsobenou rukoväťou pre komfortné držanie a manipuláciu. Telo kefy je obalené keramickým povlakom, ktorý jej dodáva osobitý dizajn. Oválna hlavica je vhodná pre dokonalé vyčesanie všetkých typov vlasov.

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálna kefa pre šetrné rozčesávanie
  • Kombinované štetiny (100 % štetiny z diviaka)
  • Antistatický efekt pre dokonale upravené vlasy
  • Ionizovaný vankúšik hlavice
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť

Ionizačná kefa pre krásne vlasy

Kefa je vybavená umelými štetinami s okrúhlym zakončením a 100 % štetinami z diviaka, ktoré dodajú vlasom mimoriadnu hebkosť a lesk. Kombinácia oboch typov štetín je maximálne vhodná pre dokonalé uhladenie účesu. Zakončenie rovných štetín umožňuje príjemnú masáž hlavy počas česania a lepšie prekrvenie pokožky. Kefa taktiež disponuje antistatickými účinkami, preto možno vlasy ľahko upraviť bez toho, aby voľne poletovali a elektrizoval. Mäkký vankúšik hlavice je ionizovaný, vďaka čomu zostanú vlasy dlho jemné, žiarivé a bez tendencie ku krepovateniu. Doprajte svojim vlasom každý deň profesionálnu starostlivosť a oslňte okolie vždy dokonalým účesom.

 

Parametre a špecifikácia

Typ hrebeňov a kief

Typ hrebeňa/kefy Plochá kefa

Vlastnosti hrebeňov a kief

Vlastnosti hrebeňa/kefy Rozčesávacia, Antistatická

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Typy štetín

Typ štetín Diviačie

Farba

Farba Čierna, Sivá
Kód:  KSPO159
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5414343001917

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03