Obnoviť stránku

OLED televízory LG

LG OLED televízor na Alza.sk

Rozjasnite svoj svet s LG OLED

Potrpíte si pri sledovaní televízora na jemné detaily, dokonale zobrazenú čiernu farbu či inteligentné funkcie? Televízory zo série LG OLED sú presne pre vás. Vďaka miliónom samosvietiacich pixelov, ktoré sa zapínajú a vypínajú, zobrazí LG OLED televízor naozaj dokonalú čiernu a podporí tak nekonečný kontrast a prvotriednu kvalitu obrazu. Navyše testovacia agentúra Interek potvrdila, že LG OLED displeje majú 100 % vernosť aj ostatných farieb, čo v praxi znamená, že sa vám na televízore zobrazia farby presne tak, ako boli natočené v pôvodnom obraze. Vnútri LG OLED televízorov sa ukrýva revolučný procesor Alpha 9 Gen 4 4K AI, ktorý vďaka algoritmom hlbokého učenia zvládne automaticky optimalizovať obraz aj zvuk tak, aby vám poskytol úchvatný zážitok zo sledovania. LG OLED je skrátka vo všetkých ohľadoch dokonalejší. Poďme sa pozrieť aj na ďalšie prednosti a funkcie, ktoré vám technológia LG OLED ponúka.

LG OLED dokonalý obraz

Každé sledovanie je zážitok

Televízory LG OLED milujú aj hollywoodski filmári. LG OLED spoločne s FILMMAKER MODE™ potláča doostrovanie a vyhladzovanie obrazu, čím naozaj verne zobrazí pôvodný zámer režiséra. K tomu prispieva aj podpora technológie Dolby Vision IQ, ktorá pomocou metadát a svetelných senzorov optimálne vyladí kvalitu obrazu podľa žánru a okolitých podmienok. Dolby Atmos sa zase postará o viacrozmerný pohlcujúci zvuk. LG OLED taktiež podporuje všetky vaše obľúbené streamovacie služby.


    Nebuďte pozadu za súpermi

    Extrémne nízky Input lag a čas odozvy 1 ms vám zaistia konkurenčnú výhodu nad súpermi. Aby bol váš herný večer naozaj zážitok, podporujú LG OLED televízory technológie VRR, ALLM a HDMI 2.1. Plynulé a bezproblémové hranie aj pri najvyššom rozlíšení si užijete vďaka synchronizácii s technológiou NVIDIA G-SYNC. Game Optimizer vám potom poskytne optimalizované nastavenia pre rôzne žánre. K naozaj najmodernejšiemu hernému zážitku určite prispeje aj prístup k vašim obľúbeným platformám.

    LG OLED Gaming
      LG OLED šport

      Výkon hodný svetovej úrovne

      Každý športový fanúšik využije funkciu Upozornenie na šport, vďaka ktorej vám neutečie žiadny detail zo zápasu. Môžete v pokoji pozerať film, upozornenie sa zobrazí na obrazovke pred, počas aj po skončení zápasu. OLED Motion Pro znižuje rozmazanie pohybu. Rýchla akcia už teda nebude problém. Pre športový zážitok ako zo štadióna sú LG OLED televízory Bluetooth Surround Ready. Stačí teda k LG OLED televízoru pripojiť dva rovnaké Bluetooth reproduktory a dostanete tak prvotriedny priestorový zvuk.

        Prvotriedny dizajn

        Nový inovatívny vzhľad LG OLED televízorov je skutočnou pastvou pre oči. Vďaka samosvietiacim pixelom si LG OLED televízory môžu dovoliť byť výnimočne také tenké, že to vyzerá, ako by splynuli so stenou. Inštalácia na stenu je tiež veľmi jednoduchá. LG OLED TV nemajú takmer žiadny rámik okolo obrazovky a dokonca môžete LG OLED televízor ohýbať a zrolovať do podstavca. Vyberte si LG OLED televízor vo veľkostiach 48 až neuveriteľných 88 palcov.

        LG OLED evo

          Rozjasnite priestor s LG OLED televízorom.

          >
          Spresniť parametre
          56 položiek

          Na vašom súkromí nám záleží

          My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

          Viac informácií
          Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
          P-DC1-WEB08