Obnoviť stránku

OKI MC780dfnfax

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OKI MC780dfnfax

Univerzálna multifunkčná laserová tlačiareň formátu A4 je určená na veľkú porciu práce v náročných podnikoch. Kombinuje v sebe funkcie tlače, kopírovania, skenovania, faxovania a zošívania vrátane interného finišera. To všetko farebne, obojstranne a s vysokou rýchlosťou v jednom kompaktnom zariadení. MC780dfnfax dokáže spracovať požiadavky až od 30 klientov naraz, čo sa bude hodiť, pretože odporúčané maximálne zaťaženie je neuveriteľných 100 000 strán mesačne. Disponuje aj pevným diskom s veľkosťou 160 GB a 23 cm LCD dotykovým displejom, ktorý zaručuje jednoduché ovládanie.
Skenovať sa dá priamo na USB pamäť, e-mail alebo klientske zariadenie. Firmy poteší zabudovaná podpora LDAP zaisťujúca priamy prístup ku kontaktom v adresárovej štruktúre. Tlač môže byť šifrovaná a sprístupnená až po zadaní hesla. Zariadenie využíva technológiu sXP (smart Extendable Platform), ktorá optimalizuje komunikáciu a tok dokumentov, zlepšuje efektivitu a šetrí čas.
Vyťaženým oddeleniam uľahčí prácu vďaka rýchlosti tlače. Čiernobiele aj farebné dokumenty s veľkosťou A4 tlačí rýchlosťou 40 strán za minútu, pričom prvá stránka zaberie len 8 sekúnd. Na zaistenie plynulej prevádzky obsahuje model niekoľko zásobníkov s kapacitou 530 listov, vysokokapacitný zásobník na 2000 listov a automatický podávač pojme ďalších 100. Výsledná kapacita je 3160 listov štandardnej gramáže 80 g/m2.

Parametre a špecifikácia

Typ

Farba tlače Farebná

Funkcie

Funkcie Automatická obojstranná tlač (duplex), Fax, Kopírovanie a skenovanie

Pripojenie

Pripojenie USB, LAN

Podporované formáty papiera

Formáty papiera A4, A5, A6

Skenovanie

Funkcie skenera Automatický podávač, Skenovanie do e-mailu
Rýchlosť skenovania 40 str./min.

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 40 str./min.
Rýchlosť tlače farebne – maximum 40 str./min.
Vstupný zásobník 530 listov
Maximálne mesačné zaťaženie 100 000 str./měsíc

Rozmery

Výška 811 mm
Hĺbka 604 mm
Šírka 522 mm

Výbava

Displej Dotykový

Farba

Farba Biela
Kód:  PI020r8
Rozšírená záruka: +12 mesiacov
Produktové číslo:  45377014
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19