Obnoviť stránku

OEM Microsoft Windows XP Home Edition ENG

Príslušenstvo k tovaru

OEM Microsoft Windows XP Home Edition ENG

Operačný systém firmy Microsoft v anglickej verzii určený i pre domáce i kancelárske použitie.Vyznačuje sa ľahko ovládateľným rozhraním, výbornou prodporou i najnovšieho hardware, vysokou spoľahlivosťou a stabilitou, množstvom sprievodcov a nástrojov predovšetkým pre začínajúcich používateľov a obrovským množstvom ďalších vylepšení oproti predchádzajúcim verziám.Verzia Home Edition je základné a lacná verzia určená prevažne pre domáce použitie a neobsahuje niektoré pokročilé nástroje pre správu siete, vzdialenú pracovnú plochu alebo množstvo súčasne pripojených užívateľov.Inštalačné médium obsahuje posledný vydaný opravný balík Service Pack 2b, ktorý má implementované najdôležitejšie bezpečnostné záplaty.
Súčasťou balenia je kupón na Express Upgrade na operačný systém Windows Vista, ktorý umožňuje za zvýhodnenú cenu využiť možnosť upgrade na novší operačný systém Windows Vista Home, alebo vybavenější verziu Vista Premium.Na uplatnenie výhody musí počítač spĺňať dve podmienky.Prvý z nich je dodržanie najmenej minimálnych hardvérových požiadaviek pre získanie štatútu Vista Capable PC. To možno najrýchlejšie overiť použitím nástroja/ / www.microsoft.com / windowsvista / getready / upgradeadvisor / default.mspx "> Vista upgrade Advisor.Druhou z nich je nevyhnutnosť uskutočnenia nákupu počítača v období 26.10.2006 až 15.3.2007.Všetku realizaci upgrade si zajišťuje koncový zákazník sám cez firmu Moduslink, kde taktiež zistí presnú cenu a všetky ostatné informácie. Podrobnejšie informácie sú k nájdeniu/ / upgradeweb.moduslink.com / vista "> tu.Orientačné zvýhodnené ceny sú 1550 Sk v prípade upgrade na verziu Vista Home a 2200 Sk na vybavenější Vista Premium.
Čo je dôležité vedieť pre uplatnenie Expres Upgrade na Windows Vista:
- Počítač musí spĺňať podmienky Vista Capable PC (možno overiť pomocou/ / www.microsoft.com / windowsvista / getready / upgradeadvisor / default.mspx "> Vista upgrade Advisor)
- Nákup musí byť realizovaný v období 26.10.2006 až 15.3.2007
- Aktivácia musí byť realizovaná najneskôr do 30.3. 2007
- Proces Express Upgrade nie je zadarmo, vždy sa platí médiá, poštovné a balné (minimálne 450 Sk)
- V prípade upgrade na verziu Vista Home činí doplatok 1100 Sk, v prípade vybavenější Vista Premium 1750 Sk
- Všetku realizaci upgrade si zajišťuje koncový zákazník sám cez firmu Moduslink (podrobnejšie informácie/ / upgradeweb.moduslink.com / vista "> tu)
Tento produkt je vhodný:
- Ak si nakupujete operačný systém k novému počítači. - Uvažujete o budúcom využití moderného operačného systému Windows Vista
Súčasťou balenia je kupón pre Upgrade na Windows Vista.
Upozornenie:  jedná sa o OEM licencie operačného systému, ktorá je určená pre staviteľa počítačov (System builder), ktorí inštaláciou preberajú podporu tohto produktu.
Kód:  WZ171b
Produktové číslo:  N09-02215
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07