Obnoviť stránku

OEM Microsoft Windows XP Home Edition SK

Príslušenstvo k tovaru

OEM Microsoft Windows XP Home Edition SK

Operačný systém firmy Microsoft určený aj pre domáce i kancelárske použitie.Vyznačuje sa ľahko ovládateľným rozhraním, výbornou prodporou i nejnovějšího hardware, vysokou spoľahlivosťou a stabilitou, množstvom sprievodcov a nástrojov predovšetkým pre začínajúcich používateľov a obrovským množstvom ďalších vylepšení oproti predchádzajúcim verziám.Verzia Home Edition je základné a lacná verzia určená prevažne pre domáce použitie a neobsahuje niektoré pokročilé nástroje pre správu siete, vzdialenú pracovnú plochu alebo množstvo súčasne pripojených užívateľov.
Tento produkt je vhodný:
- Ak chcete inovovať súčasný operačný systém. - Ak si kupujete operačný systém k novému počítači.
Upozornenie:Táto OEM licencie je určená pre "zostavovatelia systémov" a po inštalácii sa stáva súčasťou počítača, pričom nemôže byť prevedená na iný počítač.V prípade nákupu musíte spĺňať podmienky programu Microsoft OEM System Builder, ktorá je vytlačená na obale produktu.Tieto podmienky prijímate otvorením balenia.Produkt ďalej môžete zakúpiť spoločne s novým počítačom alebo s nasledujúcimi komponentami, ktoré tvoria funkčný počítač (základná doska, procesor, operačná pamäť, pevný disk a skriňa počítača vrátane zdroja napájania).OEM produkt a počítač alebo komponenty musia byť uvedené na spoločnom nákupnom doklade.OEM produkt nie je určený k samostatnému predaji na účely prania.Pre legalizáciu operačného systému Windows sú určené výrobky Get Genuine Kit (GGK) a Get Genuine Windows Agreement (GGWA).
Kód:  WZ172b
Produktové číslo:  N09-01854
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04