Obnoviť stránku

Odvlhčovače vzduchu

Odvlhčovač vzduchu alebo tiež odsávač vlhkosti sa využíva na zníženie vzdušnej vlhkosti v miestnostiach. Vysoká vlhkosť vzduchu zapríčiňuje tvorbu plesne a množenie baktérií, ktoré môžu ohrozovať zdravie osôb a zhoršovať kvalitu bývania – poškodzovať nábytok a navodzovať nepríjemný pocit v prostredí. Poďme sa pozrieť, ako vybrať vhodný odvlhčovač vzduchu, ktorý vás týchto problémov zbaví.

Pokračovať
Spresniť parametre
147 položiek

Odvlhčovače vzduchu

Odvlhčovače vzduchu sú zariadenia s cieľom znížiť vlhkosť vzduchu v domácnosti, v kancelárii a pod. Zabraňujú tvorbe plesní, množeniu roztočov a zaisťujú dýchateľné prostredie bez prebytočnej vlhkosti. Odvlhčovače vzduchu majú teda priaznivý vplyv na ľudské zdravie. V závislosti od svojho výkonu sú odvlhčovače určené pre rôzne priestranné miestnosti a podľa použitej technológie ich delíme na kompresorové odvlhčovače a adsorpčné odvlhčovače.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13