Obnoviť stránku

Odvápňovač 12 ks pre práčky a umývačky

Odvápňovač 12 ks pre práčky a umývačky

Odvápňovač Indesit je praktickým pomocníkom pre vašu umývačku riadu alebo práčku. S jeho pomocou si hravo poradíte s usadeným vodným kameňom či zvyšky pracích prostriedkov, ktoré spôsobujú vznik zápachu. Tým nielenže znížite spotrebu elektrickej energie, ale aj neutralizujete vôňu vo vnútri prístroja. Navyše iste oceníte fakt, že liek aj odmasťuje a dezinfikuje. Pokiaľ ide o samotné použitie, výrobca odporúča použiť jeden sáčok mesačne, a to v cykle bez bielizne alebo riad. Balenie obsahuje dvanásť 50 gramov vážiacich vrecúšok na jedno použitie.

Usadený vodný kameň
S usadzovaním vodného kameňa idú ruka v ruke aj zvyšujúce sa náklady na ohrev vody spotrebičom. Nehovoriac o jeho klesajúcej životnosti. Vodný kameň sa totiž ukladá v celom vnútri prístroja. Výnimkou nie je ani výhrevné teliesko, ktoré má na starosti ohrev vody. Čím viac je teliesko napadnuté, tým väčšia je potreba energie na jeho prevádzku.

  • 3v1 - Odstraňuje vodný kameň a zvyšky pracích prostriedkov, odmasťuje a dezinfikuje všetky vnútorné priestory spotrebiče

Vhodné pre:
umývačku riadu alebo práčku

Kód:  PRI001k
Produktové číslo:  Odvápňovač12ks

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12