Obnoviť stránku

OCZ Vector 150 120GB

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

OCZ Vector 150 120GB

SSD disk OCZ Vector akceleruje reakcie operačného systému i aplikácií, a tým navýši vašu produktivitu. Nová rada má technicky pokročilé bunky MLC NAND vyrábané 19nanometrovým procesom a riadené dynamickým manažmentom buniek pre efektívne rozkladanie záťaže. Vďaka tomu vydrží pri dennom zápisu až 50 GB dát po dobu až piatich rokov, za čo si výrobcu ručí zárukou v dĺžke 5 rokov. Získajte to najlepšie z oboch svetov a upgradujte váš stolné počítače či notebook profesionálne rýchlym úložiskom.
Vyniká aj úžasnú pracovnú efektivitou. Bez zníženia rýchlosť si poradí is komprimovanými súbory najrôznejších druhov vrátane multimediálnych a šifrovaných dát. Vyspelý radič Indilix Barefoot 3 poskytuje vynikajúcu trvalé rýchlosti aj pri kontinuálnom zaťažení či pri manipulácii s malými súbormi. V spojení s 3,5 "adaptérom a klonovacím softvérom Acronis True Image bude prenášanie dát z pôvodného pevného disku úplnou hračkou. Prevedenie disku s výškou len 7 mm sa hodí aj do tých najtenších notebookov.
Kód:  DP997p
Produktové číslo:  VTR150-25SAT3-120G
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13