Obnoviť stránku

OCZ Toshiba TL100 Series 240GB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OCZ Toshiba TL100 Series 240GB

Je čas opustiť klasický pevný disk a zlepšiť používateľskú spokojnosť raz a navždy. OCZ Toshiba TL100 ponúka cenovo dostupnú cestu, ako efektívne zvýšiť výkon pri manipulácii s dátami. To však neznamená žiadne špeciálne činnosti, ale zrýchlenie každodenných činností, ako je načítanie systému, programov aj herných svetov. Doprajte si okamžité zvýšenie rýchlosti a bleskurýchle reakcie.

Kľúčové vlastnosti

  • Finančne dostupný upgrade notebooku, počítača ...
  • Rýchlejšie štarty, prenosy súborov, prístup k dátam ...
  • Odolnosť proti vibráciám a nárazom
  • Dlhšia výdrž batérie
  • Kvalita značky OCZ a Toshiba

Moderné úložisko

V porovnaní s tradičnými pevnými diskami ponúka OCZ Toshiba TL100 okrem rýchlosti aj ďalšie výhody. Predovšetkým je absolútne odolný proti nárazom a vibráciám, ktorým sa pri mobilnej prevádzke nevyhnete. Pre klasické disky a na nich uložené dáta to znamená vážne riziko. Pri SSD sa už nemusíte báť, pretože v nich nie je nič pohyblivé, čo by bolo v ohrození. Nízka spotreba energie technológie SSD tiež prinesie dlhšiu životnosť batérie.

Kód:  DP965a2
Produktové číslo:  TL100-25SAT3-240G
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18