Obnoviť stránku

OCZ Secure Digital 4GB Turbo SDHC Class 6

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OCZ Secure Digital 4GB Turbo SDHC Class 6

Vysokokapacitná rýchla pamäťová karta vhodná aj pre tie najnovšie digitálne kamery a fotoaparáty.Minimálna rýchlosť zápisu je 6 MB / s, rýchlosť čítania dosahuje (podľa nezávislých testov) až 20 MB / s.Kartu možno použiť do prístrojov podporujúcich karty typu SDHC ako sú napríklad digitálne fotoaparáty, PDA zariadenia alebo MP3 prehrávače.
Moderné SDHC (Secure Digital High Capacity) formát predstavuje novú generáciu pamäťových kariet rozmerovo zhodnú s kartami typu Secure Digital.Od nich sa líšia najmä vyššou kapacitou a rýchlosťou čítania i zápisu.Hlavnou výhodou je však systém definovaných tried, ktorá garantuje minimálnu rýchlosť zápisu (class 6 = 6 MB / s).Podľa potreby tak možno vybrať vhodný typ karty a mať istotu, že zvládne požadované kontinuálne ukladanie touto rýchlosťou. Pre použitie tejto karty musia byť zariadenia kompatibilné s formátom SDHC, čo možno najľahšie zistiť nájdením/ / upload.Wikimedia.org/wikipedia/de/thumb/2/26/sdhc-logo.svg/509px-sdhc-logo.SVG.png "target = _blank> loga technológie SDHC.Zariadenia s podporou SDHC je spätne kompatibilný s klasickými SD (Secure Digital) kartami.
Parametre a špecifikácie:
Typ: Secure Digital High Capacity (SDHC)
Kapacita:
4 GB
Prenosová rýchlosť:
Garantovaná rýchlosť zápisu:6 MB / s
Rozmery:
24 x 32 x 2,1 mm
Upozornenie:pamäťová karta nie je kompatibilná s prístrojmi, ktoré podporujú iba klasické Secure Digital (SD) karty.
Kód:  DQ110b
Produktové číslo:  OCZSDHC6-4GB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19