Obnoviť stránku

OCZ Alchemy Series Elixir

2,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OCZ Alchemy Series Elixir

Vysoko kvalitné herné klávesnice v čierno-modrom prevedení určená pre náročných hráčov počítačových hier.Obsahuje 10 programovateľných kláves s tromi používateľskými profilmi, ďalej 7 tlačidiel uľahčujú prácu s internetom av neposlednom rade 8 multimediálnych kláves.Dizajn klávesnice sa vyznačuje kombináciou ergonómie a vysokej odolnosti.Všetky klávesy majú navyše pogumované vrstvu pre lepšie ovládanie.Vďaka použitému rozhranie USB je možné klávesnicu ihneď po zapojenie používať.
Parametre a špecifikácie:
Kľúčové vlastnosti: 10 programovateľných kláves s tromi profily 7 internetových kláves 8 multimediálnych kláves Prepínanie módov (štandardné, užívateľské herné) Pogumované klávesy
Farebné prevedenie:
Čierno-modré
Rozhranie:
USB 2.0
Podporované operačné systémy:
Microsoft Windows XP (SP2 a vyšší), Vista
Rozmery:
508 x 200 x 29 mm
Hmotnosť:
839 g

Parametre a špecifikácia

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Programovateľné klávesy
Kód:  DQ985
Produktové číslo:  OALKBELXCZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07