Obnoviť stránku

OCZ Core Series V2 30GB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OCZ Core Series V2 30GB

Inovovaná séria SSD diskov od OCZ formáte 2,5''vhodných do notebookov alebo klasických stolových počítačov s rozhraním Serial ATA.Disponuje vysokými rýchlosťami čítania a zápisu pri nízkej spotrebe.Spojenie týchto výhod znamená zrýchlenie práce s aplikáciami, štarte systému a menej čakania.Možno ho použiť do diskových polí RAID, kde môžete získať ešte lepší výkon alebo bezpečnosť.Disk je vďaka konštrukciu bez pohyblivých častí ďaleko menej náchylný k poruchám vplyvom otrasov alebo nárazov.
Druhá verzia SSD diskov prináša ešte vyššej rýchlosti čítania i zápisu, nižšie prístupové doby a tiež vyššia spoľahlivosť (stredná doba poruchy 1,5 miliónov hodín).Praktickou novinkou je aj konektor USB 2.0 ktorý umožňuje jednoduché pripojenie k počítaču.
Parametre a špecifikácie:
Formát: 2,5 "
Kapacita:
30 GB
Rozhranie:
SATA II
Rýchlosť:
Čítanie:až 170 MB / s
Zápis:až 98 MB / s
Odolnosť proti nárazu:
1500 G
Ďalšie parametre a funkcie:
Mini USB 2.0 konektor
Nízka spotreba
Prevádzkové podmienky:
Teplota:-10 ~ 70 ° C
Rozmery:
100,2 x 70 x 9,3 mm
Hmotnosť:
77 g
Kód:  DP990b
Produktové číslo:  OCZSSD2-2C30G
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03