Obnoviť stránku

Oculus Rift S

4,6 61 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Oculus Rift S


Okuliare na virtuálnu realitu Oculus Rift S

Oculus Rift S je najpokročilejší herný headset, ktorý využíva výkon počítača. Headset disponuje citeľne vylepšenou optikou zaisťujúcou jasné a živé farby. Prepracovaný hardvér pracuje v dokonalej súhre so softvérovými inováciami od spoločnosti Oculus. Výsledkom je plynulá herná akcia na širokom spektre počítačov.

Oculus Rift S

Špičková optika

Šošovky novej generácie prinášajú ostrejší obraz, jasné a živé farby. Dokonca obmedzujú tzv. screen-door efekt, pri ktorom je v obraze zjavná jemná mriežka.

Oculus Rift S

Headset Oculus Rift S v ergonomickom vyhotovení

Headset Oculus Rift S má komfortný hlavový popruh, ktorý je navrhnutý tak, aby zvládol akékoľvek tempo. Doladiť ideálnu pozíciu možno jednoduchým nastavením kolieska. Headset vám pohodlne padne ako uliaty a nezľakne sa ani bleskových reakcií.

Oculus Rift S

Ovládače Touch

S prepracovanými ovládačmi Oculus Touch so špičkovým sledovaním pohybov rúk bude ovládanie hier v priestore ešte zábavnejšie.


Oculus Rift S

Je váš počítač pripravený na Oculus Rift S?

Virtuálna realita je pomerne náročná na hardvérové vybavenie počítača, preto je dôležité splniť aspoň minimálne požiadavky. Budete teda potrebovať grafickú kartu GeForce GTX 1050 Ti alebo Radeon RX 470. Ako procesor musíte mať aspoň Core i3-6100 alebo Ryzen 3 1200. A konečne nemôže vo vašom PC chýbať ani 8 GB RAM. S ohľadom na čo najlepšie zážitky z VR je dobré na grafickej karte príliš nešetriť a zaobstarať aspoň GPU z radu NVIDIA GeForce RTX.

Oculus Rift S

Hry, aplikácie aj filmy na Oculus Rift S

Okuliare na virtuálnu realitu Oculus Rift S sú často chápané ako čisto herná záležitosť. K dispozícii je však celý rad zaujímavých aplikácií, ako je napríklad Google Earth, umožňujúci navštíviť akékoľvek miesto sveta. Nielen kreatívni jedinci určite ocenia aplikáciu Tilt Brush, s ktorou možno vytvárať 3D kresby, modely aj iné výtvory. Zvlášť zaujímavé sú taktiež rôzne komunikačné aplikácie, kde sa prostredníctvom avatara stretávame s ľuďmi z celého sveta.

Oculus Rift S

Obsah balenia Oculus Rift S

Okrem samotného headsetu Oculus Rift S sa v balení ďalej nachádzajú dva ovládače Oculus Touch, kábel headsetu, dve AA batérie a video výstup.

Špecifikácia na správnu funkciu Oculus Rift S

Odporúčané: Grafická karta NVIDIA GTX 1060/AMD Radeon RX 480 alebo lepšia, alternatívna grafická karta NVIDIA GTX 970/AMD Radeon R9 290 alebo lepšia, procesor Intel i5-4590/AMD Ryzen 5 1500X alebo lepšia, 8 GB a viac RAM, videovýstup DisplayPortTM 1,2/Mini DisplayPort (adaptér je súčasťou balenia), USB porty 1× USB 3.0 port, operačný systém Windows 10

Minimálne: Grafická karta NVIDIA GTX 1050Ti/AMD Radeon RX 470 alebo lepšia, alternatívna grafická karta NVIDIA GTX 960/AMD Radeon R9 290 alebo lepšia, procesor Intel i3-6100/AMD Ryzen 3 1200, FX4350 alebo lepšia, RAM 8 GB a viac, video DisplayPortTM Výstup 1,2/Mini DisplayPort (adaptér je súčasťou balenia), porty USB 1× port USB 3.0, operačný systém Windows 10

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie K počítaču

Zobrazovacie schopnosti

Obnovovacia frekvencia 80 Hz
Rozlíšenie na jedno oko QHD 1280 × 1440 px
Celkové rozlíšenie QHD 2560 × 1440 px

Vlastnosti

Pripojenie USB-A, DisplayPort
Súčasťou balenia Ovládač
Farba Čierna

HW požiadavky PC

Grafická karta PC AMD Radeon R9 290
Operačný systém PC Windows XP – Windows 10
Kód:  OC002b2s
Produktové číslo:  301-00178-01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12