Obnoviť stránku

Oculus Quest 128 GB

4,6 28 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Oculus Quest 128 GB


Autonómne okuliare na virtuálnu realitu Oculus Quest 128 GB

S virtuálnymi okuliarmi Oculus Quest 128 GB nepotrebujete žiadny počítač ani pripájať žiadne káble. Ide o prvý VR Headset, ku ktorému naozaj nepotrebujete nič iného. Nič vám nestojí v ceste za úžasným zážitkom z 360° pohľadu do digitálneho sveta.

Bleskové nastavenie a okamžité hranie

Nech už sa vrhnete do víru akejkoľvek hry, buďte si istí, že sa s headsetom Oculus Quest dostanete bližšie ako inokedy. Navyše ho stačí nastaviť dopredu pomocou mobilnej aplikácie Oculus a systém sa o všetko ďalšie postará. Vy si nasadíte len okuliare na virtuálnu realitu a hráte.

Hardvér priamo v headsetu

Oculus Quest je vybavený dvojicou OLED obrazoviek s rozlíšením 1 440 x 1 600 pixelov pre každé oko, čo znamená krásne a jasné farby za každých okolností. O výkon sa potom stará výkonná čipová sada Snapdragon 835. Herná doba na integrovanú batériu sa pohybuje na úrovni zhruba 3 hodín.

Presné snímanie pohybu

Kým predchodca Oculus Go dokázal svojimi senzormi zaznamenať iba rotačné pohyby hlavou (3DoF), Quest navyše spozná aj pohyby po hernej zóne doľava/doprava, dopredu/dozadu aj nahor/nadol (6DOF). To všetko bez akéhokoľvek kábla. To je úplná pecka!

Ovládanie máte vo svojich rukách

Ovládače Oculus Touch vaše ruky aj gestá vtiahnu priamo do hernej akcie. Vaše pohyby vo VR budú intuitívne a presné. Zažite realistický pocit pri každom seknutí, hode alebo uchopení.


Hry, aplikácie aj filmy na Oculus Quest

Okuliare na virtuálnu realitu Oculus Quest sú často chápané ako čisto herná záležitosť. K dispozícii je však celý rad zaujímavých aplikácií, ako je napríklad Google Earth, umožňujúci navštíviť akékoľvek miesto sveta. Nielen kreatívni jedinci potom iste ocenia aplikáciu Tilt Brush, s ktorou je možné vytvárať 3D kresby, modely aj iné výtvory. Zvlášť zaujímavé sú taktiež rôzne komunikačné aplikácie, kde sa prostredníctvom avatara stretávame s ľuďmi z celého sveta.

Obsah balenia Oculus Quest 128 GB

Okrem samotného headsetu Oculus Quest sa v balení ďalej nachádzajú dva ovládače Oculus Touch, kábel headsetu, dve AA batérie, napájací adaptér a vymedzovacia vložka na dioptrické okuliare.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Samostatne fungujúce

Zobrazovacie schopnosti

Obnovovacia frekvencia 72 Hz
Rozlíšenie na jedno oko QHD 1440 × 1600 px
Celkové rozlíšenie QHD 2880 × 1600 px

Vlastnosti

Vlastnosti Mikrofón
Pripojenie Bluetooth, Wi-Fi, USB-C
Súčasťou balenia Ovládač
Farba Čierna
Kód:  OC002b2da2
Produktové číslo:  301-00175-01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13