Obnoviť stránku

Oculus Go

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Oculus Go

Oculus Go, samostatný VR headset priamo od Facebooku

Najpopulárnejšia sociálna sieť Facebook je hnacím motorom pre virtuálnu realitu. Napokon práve z toho dôvodu došlo v roku 2014 k pohlteniu spoločnosti Oculus VR. Oculus Go je teda v podstate také malé dieťa Marka Zuckerberga, ktorého cieľom je dostať k virtuálnej realite veľkú časť používateľov. 



Oculus Go, samostatný VR headset priamo od Facebooku

VR headset Oculus Go je na tom po technickej stránke veľmi dobre. Z LCD displeja s celkovým rozlíšením 2 560 × 1 440 pixelov tušíte, že zážitky z virtuálnej reality budú úplne perfektné. Oculus Go tiež stavuje na novú technológiu fast-switch, ktorá má zamedziť problémom s nízkou obnovovacou frekvenciou. Práve tá stojí za fyzickými problémami pri dlhšom používaním typického VR headsetu.


Ovládač na Oculus Go

Ovládač do ruky

Pre plný zážitok z VR je nutný nielen priestorový zvuk, ktorý je zabudovaný priamo do headsetu, ale aj pohodlný diaľkový ovládač. Facebook sľubuje, že aplikácie budú.



Oculus Go a dostatok aplikácií

Platforma Oculus Go je plne podporovaná celým radom výrobcov a je kompatibilná s už hotovými aplikáciami napríklad pre Gear VR. Môžete sa tešiť napríklad na Netflix, Facebook 360 alebo na viac ako 1000 zábavných hier.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Samostatne fungujúce

Zobrazovacie schopnosti

Obnovovacia frekvencia 72 Hz
Kód:  OC002b2
Produktové číslo:  301-00103-01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18