Obnoviť stránku

Oaxis InkCase Ivy Cool Black for iPhone 7

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Oaxis InkCase Ivy Cool Black for iPhone 7

Kryt InkCase Ivy od AOXIS chráni Váš iPhone 7, a pritom ho doplní o funkcie prostredníctvom displeja s elektronickým atramentom (E Ink). Ten potrebuje energiu len pri zmene obsahu a oveľa lepšie sa z neho číta písmo. Preto sa osvedčil na čítačkách elektronických kníh. Obrazovku smartphonu ruší priame slnečné žiarenie. A nezlepší to ani jas daný na maximum. Displej E ink s antireflexnou úpravou povrchu exceluje aj v týchto extrémnych podmienkach. Teraz uvidíte všetky dôležité informácie aj pri chytaní bronzu.

Kľúčové vlastnosti krytu Oaxis InkCase Ivy Cool Black for iPhone 7

  • Druhá obrazovka pre iPhone 7
  • Displej typu E Ink pre komfortne čitateľný text
  • Antireflexný povrch pre podporu viditeľnosti aj na priamom slnku
  • Skvelo odoláva poškriabaniu (tvrdosť obrazovky 9H)
  • Potrebuje energiu iba pri aktualizácii obrazovky
  • Bluetooth a iOS aplikácie pre aktuálne informácie, úlohy, wallpaper ...
  • Technológia BubblePro na ochranu pri páde až z 2,4 m

Oaxis InkCase Ivy Cool Black s vlastným E Ink displejom

Vďaka Bluetooth a aplikácii InkCase Ivy vytlačíte z displeja oveľa viac. Predovšetkým môžete kedykoľvek zmeniť vzhľad zadnej strany svojho telefónu a ozdobiť ju obľúbenou fotografiou či obrázkom, čo Vám žiadne iné puzdro neponúkne. Praktická je synchronizácia s kalendárom a zobrazovanie zoznamu úloh, aby ste mali všetko na očiach a nikdy na nič nezabudli. Tiež Vás dokáže informovať o pokrokoch Vášho tréningu prostredníctvom Health app, o aktuálnych udalostiach dňa alebo zobrazovať hodiny, a šetriť tak batériu samotného telefónu.

Kód:  INKcb01
Produktové číslo:  IC2171SA- GY01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16