Obnoviť stránku

Oakley Jawbreaker PolWht w / PRIZM Snow size 31

Príslušenstvo k tovaru

Oakley Jawbreaker PolWht w / PRIZM Snow size 31

Športové okuliare Oakley Jawbreaker sú jedny z najprepracovanejších športových okuliarov na trhu. Okuliare Oakley ponúkajú celodenný komfort reprezentovaný technológiou Switchlock, systémom High Definition Optics, technológiou PRIZM či rámom z O Matter materiálu, nech už vykonávate akýkoľvek šport. Hoci bol model Jawbreaker špeciálne vytvorený pre cestnú cyklistiku, tiež dokáže v kombinácii so sklami Prizm Snow Sapphire Iridium poskytnúť svoje služby aj pri väčšine zimných športov. Súčasťou balenia je okrem samotných okuliarov tiež ochranný obal, tvrdé puzdro na zips a náhradné nosníky.

Kľúčové vlastnosti

  • Šošovka Prizm Snow Sapphire Iridium
  • Maximálny zorný uhol, vyššia ochrana očí a lepšia ventilácia
  • Technológia Switchlock pre rýchlu a jednoduchú výmenu skiel
  • Nosník a koncovky straníc z materiálu Unobtainium
  • Zaistenie presnej polohy okuliarov na tvári
  • Systém High Definition Optics pre vynikajúcu optickú čistotu a ostrý zrak v každom uhle
  • Filtrácia 100% UV žiarenia aj škodlivých lúčov

Oakley PRIZM

Tento model je dodávaný s šošovkou Prizm Snow Sapphire Iridium, ktorá vyniká svojim prvotriednym spracovaním a množstvom skvelých vlastností. Veľkou prednosťou je zakrivenie šošovky hore. Vďaka spodnej hrane, ktorá je mierne vykrojená dovnútra, sa šošovka nedotýka tváre, čím poskytuje maximálne pohodlie a potrebnú ventiláciu. Vychytávkou je, že šošovka ponúka maximálny zorný uhol a tým aj vyššiu ochranu očí, a lepšiu ventiláciu.
Technológia PRIZM upravuje videnie tak, aby sa prispôsobilo vykonávaným športom a aktuálnym podmienkam prostredia. Táto jedinečná technológia zvyšuje kontrast a zvýrazňuje farbu, vďaka tomu získate dokonalý detailný pohľad v akejkoľvek situácii. Vďaka lepšej ostrosti videnia budete mať rýchlejšie reakcie a lepšie rozpoznáte farby pri zníženej viditeľnosti alebo pohybujúce sa objekty v diaľke. To všetko prispieva k oveľa vyššiemu komfortu a v neposlednom rade vyššej bezpečnosti.

Vysoko kvalitné materiály

Okuliare sa môžu pochváliť technológiou Switchlock, ktorá umožňuje rýchlu a jednoduchú výmenu skiel. Nosník a koncovky straníc držia okuliare presne na svojom mieste, čím zvyšujú ich priľnavosť aj cez prípadné potenie. Sú vyrobené z vysoko kvalitného materiálu Unobtainium. Obrúčky okuliarov sú z odolného a ľahkého materiálu O Matter. Medzi ďalšie prednosti patrí patentovaný systém High Definition Optics, ktorý ponúka vynikajúcu optickú čistotu a ostrý zrak v každom uhle. Šošovka je vyrobená z materiálu Plutonite, ktorý filtruje 100% UV žiarenia aj škodlivé lúče do 400 nm.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba rámika Biela

Vlastnosti skiel

Vlastnosti skiel Vymeniteľné

Skla

Vlastnosti skiel Vymeniteľné
Kód:  SPTOk02
Produktové číslo:  888392243805

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09