Obnoviť stránku

O2Nails tlačiareň na nechty V11

O2Nails tlačiareň na nechty V11

Chcete na svojich nechtoch nosiť tie najzložitejšie vzory a obrázky? Tlačiareň O2Nails V11 precízne zrealizuje každý váš nápad. Čokoľvek, čo chcete nosiť na svojich nechtoch jednoducho nahráte cez aplikáciu na mobilné telefóny so systémom Google Android alebo iOS. Za 35 – 40 sekúnd budete mať na nechte dokonalý obrázok, ktorý by ručným maľovaním zabral oveľa viac času a výsledok by nebol natoľko dokonalý, akým ho zaistí strojová tlač.

Kľúčové vlastnosti tlačiarne na nechty O2Nails V11

  • Tlačí na nechty zložité vzory, obrázky, fotografie...
  • Manikérskej praxi prinesie lepšiu produktivitu = viac zarobených peňazí
  • Dokonalý obrázok na nechte už za cca 35 sekúnd
  • Obsluha tlačiarne cez mobilnú aplikáciu (Android, iOS)
  • Wi-Fi pre nahranie požadovaného vzoru
  • Výmenné tlačové kartridže (vystačia až na 800 nechtov)
  • Ľahko prenosné spracovanie s hmotnosťou len 1,6 kg

Kompletné zázemie pre perfektný dizajn nechtov

V mobilnej aplikácii na vás čaká viac ako 800 vzorov, ktoré stále pribúdajú, ale môžete nahrať aj fotografie z vlastného albumu. Unikátna technológia atramentovej tlače zaisťuje vysoké rozlíšenie a jasné farby. Na jednu atramentovú náplň pritom O2Nails V11 potlačí 700 až 800 nechtov.

Jednoduché použitie tlačiarne na nechty

Tlačiareň na nechty O2Nails V11 zvládne obsluhovať každý manikér/manikérka. Stačí len naniesť základnú vrstvu (gél), základnú farbu pozadia, ochranú masku okolo nechtu a vložiť prst do tlačiarne. Pre dlhšiu výdrž sa na  potlačený necht ešte aplikuje ochranná vrstva. Vďaka nízkej hmotnosti a kompaktným rozmerom môžete klientov obsluhovať kdekoľvek chcete.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Kód:  O2Na01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16