Obnoviť stránku

Numark Mixtrack Pro FX

5 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
214,90 €

Numark Mixtrack Pro FX

DJ kontrolér Numark Mixtrack Pro FX – perfektný pomer ceny a výkonu

Numark Mixtrack Pro FX ponúka všetko, čo na mixing dokonalej zostavy potrebujete a vďaka intuitívnemu ovládaniu je vhodnou voľbou pre všetkých, čo sa DJing chcú učiť a svoj prvý pult si nechať po dlhé roky. Veľké 6“ jogy, 6 FX tlačidiel namapovaných na najpoužívanejšie efekty, 16 multifunkčných padov na cue body, autoloopy, fader cuty, alebo odpaľovanie samplov a vstavaná 24-bitová zvuková karta sú zárukou nekompromisného DJ kontroléra, ktorý nejednému začiatočníkovi aj pokročilému DJovi otvorí dvere k netušeným možnostiam mixingu a elektrizujúcim gradáciám pred dropom. 

Numark Mixtrack Pro FX
Numark Mixtrack Pro FX

Numark Mixtrack Pro FX sa ovláda takmer sám

Kontrolér Numark Mixtrack Pro FX je radosť používať, nehľadiac na skúsenosť s inými mixážnymi pultmi. Poriadne 6“ jogy a ich citlivosť na dotyk zaručujú pevnú kontrolu nad mixingom a prehrávaním, rovnako ako precízne nastavenie cue bodov. Navyše obľúbené scratchovanie na Numark Mixtrack Pro FX znie presne ako na gramofóne. 16 multifunkčných padov, farebne podsvietených kvôli ľahkej orientácii na kontroléri, zase otvára dvere netušeným variáciám remixov a mash-upov, len niekoľkými dotykmi rovno za chodu. Skáčte medzi cue bodmi, autoloopujte bez obmedzenia, buďte kreatívni, tvorte. S Numark Mixtrack Pro FX vám nič nestojí v ceste. 

Numark Mixtrack Pro FX

Súčasťou Numark Mixtrack Pro FX je aj rozsiahla knižnica trackov a svetelná show

Vďaka integrácii špičkovej aplikácie Serato DJ Lite môžete priamo v Numark Mixtrack Pro FX ľahko prehrávať rad skladieb z TIDALu, alebo Soundcloudu. Vďaka tomu sú vaše možnosti mixingu takmer nekonečné. Numark Mixtrack Pro FX je pre aplikáciu už z výroby presne namapovaný a obsahuje celý rad tipov a trikov, ktoré vám pomôžu s prvými krokmi pri tvorbe samplov a s efektovaním. Navyše postupne ako sa ako DJ budete zlepšovať, nie je problém kedykoľvek upgradovať na Serato DJ Pro. Softvér SoundSwitch, ktorý je tiež súčasťou Numark Mixtrack Pro FX, spája mixing s ovládaním osvetlenia, perfektne synchronizovaným s hudbou a tvoriacim tak dokonalý audiovizuálny zážitok. 

Numark Mixtrack Pro FX

Kľúčové vlastnosti DJ kontroléra Numark Mixtrack Pro FX

  • Pult umožňujúci precízne DJské remeslo pre nováčikov i pokročilých
  • Rozmery 594 × 242 × 51 mm
  • Nadštandardné 6“ jogy ručiace za pevnú ruku nad celou zostavou
  • FX jednotka na rýchly prístup k namapovaným efektom
  • Trojfázový ekvalizér s filtrom knob
  • Buttony na okamžitý looping
  • 16 RGB podsvietených padov pre cues, cuts, loops a sample
  • Mikrofónny vstup 1/4“ a výstup na slúchadlá 1/4“ a 1/8“
  • Stereo RCA výstup
  • Napájanie cez USB, kábel je súčasťou balenia
  • V cene Numark Mixtrack Pro FX je aj licencia k aplikácii Serato DJ Lite, trojmesačné predplatné streamovacej služby Tidal a softvér SoundSwitch
Numark Mixtrack Pro FX

Parametre a špecifikácia

Charakteristika

MIDI USB
Efektová jednotka Áno

Pripojenie

Analógové vstupy Áno
Vstup na mikrofón Jack 6,3 mm
Linkový výstup RCA
Slúchadlový výstup 6,3 mm Jack
Bluetooth Nie

Ďalšie vlastnosti

Priložený softvér Áno
Kód:  NUM015e2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  Mixtrack Pro FX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01