Obnoviť stránku

Numark Mixtrack Platinum FX

4,9 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -1 %
264,90 € 268,90 €

Numark Mixtrack Platinum FX

Mixtrack Platinum FX – DJ kontrolér pre 21. storočie

Konzola Numark Mixtrack Platinum FX je tou pravou DJ výbavou nespútanou hudobným žánrom, či štýlom – s dvoma hi-res displejmi umiestnenými priamo na 6“ otočných jog ovládačoch, štyrmi kanálmi s FX sekciou na mixovanie efektov a 24-bitovou zvukovou kartou odpálite akýkoľvek sample, či už ste profi DJ, alebo ozvučíte párty len ako hobby. S pultom Mixtrack Platinum FC je totiž radosť učiť sa aj ostrieľane mixovať a dodávať svojim DJským schopnostiam jedinečný rukopis.

Mixtrack Numark Platinum FX
Mixtrack Numark Platinum FX

S jogmi Mixtrack Platinum FX je DJing čistý adrenalín

Už pri prvom pohľade na konzolu Mixtrack Platinum FX vám do očí udrú kapacitné jogy, ktoré so svojím 6“ priemerom poriadne narástli. Poskytujú tak maximálnu haptickú citlivosť a tým pádom aj kontrolu nad nastavením cue bodov, takmer gramofónovým scratchovaním a hlavne nad prehrávaným mixom aj jednotlivými trackmi. V ich strede potom oceníte 1,75“ stavané displeje a zobrazované informácie o BPM, pitchi a key locku, vďaka čomu máte track úplne pod svojou kontrolou. Prehľad si tak na Mixtrack Platinum FX ľahko udržíte bez nutnosti extra monitoringu aj o timestampe skladby a polohe ihly.

Mixtrack Numark Platinum FX


Pult Mixtrack Platinum FX mixuje s absurdnou prirodzenosťou

16 multifunkčných, farebne podsvietených padov umožní jednoduché a rýchle preskakovanie medzi cuebodmi, autoloopmi a fader cutmi, pričom otvárajú nekonečné možnosti na tvorbu žiadaných mash-upov a remixov. Stláčať PLAY vie každý, s Mixtrack Platinum FX ale nájdete v každej skladbe milióny a milióny pred dropom gradujúcich mixážnych variácií. Kontrolér konzoly Mixtrack Platinum FX navyše umožňuje kreatívne presúvať a prelínať tracky medzi sebou tak samozrejme, ako kocky stavebnice, ktoré nikdy neexistovali jedna bez druhej.

Mixtrack Numark Platinum FX

Mixtrack Platinum FX maže hranicu medzi DJom a umelcom

V strede mixážneho pultu Mixtrack Platinum FX sú dve páčky na prepínanie DJských efektov a šesť buttonov namapovaných na Echo, Reverb, Flanger, Phaser, HPH a LPF – bez tých sa mixing nezaobíde, tak prečo ich nemať pekne poruke. S rovnakou ľahkosťou pomocou tlačidiel Deck Select priamo na kontroléri prepínate aj medzi až štyrmi deckmi, vďaka čomu sa pre vás smelé a spontánne experimenty s vokálmi, či acappellami pri samplovaní stanú obyčajnou hrou.

Mixtrack Numark Platinum FX

Súčasťou ceny Mixtrack Platinum FX je aj softvérová podpora

Mixážny pult Mixtrack Platinum FX je vo východiskovom nastavení spoľahlivo namapovaný na intuitívnu a spoľahlivú aplikáciu Serato DJ Lite, ktorá je spolu s ním dodávaná. Vďaka nahraným tutoriálom ju ocenia nováčikovia, bohatá zásoba vyšperkovaných demo trackov sa však určite bude hodiť aj ostrieľaným DJom, ktorí navyše ľahko môžu upgradovať na pokročilú verziu Serato DJ Pro. S pripojením k internetu je tak súčasťou Mixtrack Platinum FX okamžite celý rad skladieb zo Soundcloudu, alebo TIDALu. Pre dokonalý audiovizuálny zážitok Numark navyše pridal softvér SoundSwitch na perfektné automatizovanú synchronizáciu svetiel s prehrávanou hudbou.

Mixtrack Numark Platinum FX

Kľúčové vlastnosti DJ kontroléra Numark Mixtrack Platinum FX

  • Štýlový a nadupaný mixážny pult s rozmermi 594 × 242 × 51 mm
  • Štyri kanály
  • 6“ jogy s farebnými hi-res displejmi
  • FX jednotka s tlačidlami namapovanými na najpoužívanejšie DJ efekty a ovládacou páčkou
  • Trojfázový ekvalizér s filter knobom
  • 16 multifunkčných RGB podsvietených padov
  • 100 mm pitch fadery, ± tlačidlá
  • Okamžitý looping vďaka špeciálnym tlačidlám
  • Integrovaná softvérová podpora a demo knižnica aplikácií Serato DJ a SoundSwitch
  • Napájanie cez USB s príslušným káblom, ktorý je súčasťou balenia
  • Stereo RCA výstup
  • Vstup na mikrofón (1/4“) a výstup slúchadlá (1/4“ a 1/8“)
Mixtrack Numark Platinum FX

Parametre a špecifikácia

Charakteristika

MIDI USB
Efektová jednotka Áno

Pripojenie

Analógové vstupy Áno
Vstup na mikrofón Jack 6,3 mm
Linkový výstup RCA
Slúchadlový výstup 6,3 mm Jack
Bluetooth Nie

Ďalšie vlastnosti

Priložený softvér Áno
Kód:  NUM015e3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  Mixtrack Platinum FX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19