Obnoviť stránku

Numark M6USB Black

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
269,90 €

Numark M6USB Black

4-kanálový DJ mixpult Numark M6USB umožňuje pripojenie až štyroch prehrávačov, alebo až dvoch prehrávačov s dvoma gramofónmi. Každý kanál obsahuje trojpásmový ekvalizér. Konektivita ďalej zahŕňa 2× mikrofónny vstup s funkciou overtalk a slúchadlový výstup. Nechýbajú ani tri páry RCA výstupov a XLR výstupy na pripojenie aktívnych štúdiových monitorov alebo zosilňovača. Súčasťou mixpultu je tiež USB pre záznam do počítača.

Kľúčové vlastnosti DJ mixpultu Numark M6USB, čierny

  • 4-kanálový DJ mixpult s USB portom
  • 2× prepínateľný RCA gramofónny/linkový vstup
  • Mixpult Numark M6USB má celkom 4 linkové vstupy
  • 2× mikrofónny vstup s overtalk funkciou
  • Symetrické XLR linkové výstupy
  • USB pripojenie na záznam a prehrávanie z PC/Mac
  • Trojpásmový EQ na každom kanále s LED indikáciou
  • Vymeniteľný crossfader

Numark M6USB je skvelým nástrojom pre začínajúcich DJov

Numark M6USB ponúka veľmi mobilnú mixáž, či už analógu alebo digitálnej muziky z počítača. Je ideálny pre akcie ako svadby, párty, klubové akcie a všade tam, kde sa vystačí s štvorkanálovým (4× stereo) riešením. M6USB je tiež skvelým riešením pre začínajúcich a príležitostných DJ, ktorým umožní za rozumný peniaz získať kvalitný mix so všetkými potrebnými funkciami a USB audio rozhraním, takže si môžu vybrať, či budú pracovať s ich počítačom alebo využijú klasické analógové zariadenia.

Solídna konektivita

Numark M6USB má zabudovaný ekvalizér, čo umožňuje prispôsobiť mix okolitému priestoru alebo samotným nahrávkam. Medzi výbavu tohoto mixu patria dva páry prpínateľných Phono/Line vstupov, dva páry Line vstupov, 2× mikrofónny vstup s overtalk funkciou a 3 páry RCA stereo výstupov na pripojenie zosilňovača, aktívnych dební lebo iného mixu. Pre nekompromisnú kvalitu zvuku nechýba ani výstup cez 2× XLR konektor.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Analógový s USB výstupom
Efekty Bez efektov

Vlastnosti kanála

Ekvalizér 5 ×

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Horizontálny potenciometer (pre DJ), Integrovaná zvuková karta s USB portom, Ťahové potenciometre

Vstupy

Jack 6,3 mm 1 ×
RCA 8 ×
XLR 1 ×

Výstupy

RCA 6 ×
XLR 2 ×
Slúchadlový výstup 6,3 mm Jack
Kód:  NUM014d
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M6USB Black

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17