Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

NUKI POWER PACK biely

4,0 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
61,90 €

NUKI POWER PACK biely

Pre váš bezpečnostný zámok Smart Lock tu máme pripravenú nabíjaciu súpravu NUKI POWER PACK, ktorá zaistí napájanie vášmu zámku po dobu až 6 mesiacov. Aktuálny stav akumulátora si hravo skontrolujete v aplikácii Nuki App, ktorá vás navyše automaticky informuje o nízkom stave nabitia, pokiaľ klesne pod 20 %. V balení nájdete aj USB-C kábel, s ktorým zámok nabijete aj za plnej prevádzky a to počas 10 hodín. Už nikdy nemusíte meniť vo vašom zámku batérie a napriek tomu bude postarané o trvalú prevádzku. Nabíjacia súprava NUKI POWER PACK je kompatibilná so všetkými zámkami Nuki Smart Lock.

Kľúčové vlastnosti nabíjacej súpravy NUKI POWER PACK

  • Nabíjacia sada NUKI POWER PACK zaistí napájanie zámku Smart Lock
  • Jedno nabitie vydrží po dobu 6 mesiacov
  • Stav akumulátora zistíte v mobilnej aplikácii
  • Dobijete ho priloženým USB-C káblom s dĺžkou 50 cm
  • Dobíjanie je možné za plnej prevádzky
  • Sada NUKI POWER PACK je kompatibilná so všetkými zámkami Nuki Smart Lock
Nabíjecí set NUKI POWER PACK bílý

Jednoduché nabíjanie zámku NUKI aj počas prevádzky

Pri NUKI POWER PACK nemusíte meniť batérie, stačí jednoducho prepojiť porty USB-C z oboch strán, takže môžete bezpečnostný zámok nabíjať aj za plnej prevádzky.

Nabíjecí set NUKI POWER PACK bílý

Aplikácia Nuki pre prehľad úrovní nabíjania

S aplikáciou Nuki máte úplný prehľad o úrovni nabíjania zámku. V prípade, že úroveň nabitia klesne pod 20 %, budete automaticky upozornení.

Nabíjecí set NUKI POWER PACK bílý

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Kompatibilná nabíjacia súprava

Sada NUKI POWER PACK je plne kompatibilná s Nuki Smart Lockom. Využiť ju môžete aj na Nuki Smart Lock 1.0 alebo 2.0.

Už žiadna výmena batérií

Nabíjací akumulátor NUKI POWER PACK dodáva zámku Smart Lock úplnú silu a výdrž. Pri plnom nabití zvládne bezpečnostný zámok fungovať až 6 mesiacov bez nutnosti ďalšieho nabíjania.

Jednoduchá inštalácia nabíjacej súpravy NUKI POWER PACK

Nabíjaciu súpravu NUKI POWER PACK zvládnete prepojiť behom chvíľky. Stačí vybrať držiak batérií zo Smart Locku, ktorý uvoľníte stlačením malej páčky v smere šípky. Vložte NUKI POWER PACK do Smart Locku. Rovnako tak ako ho jednoducho vložíte, tak jednoducho je možné ho tiež vybrať. A to je všetko! Aplikácia Nuki vám bude ukazovať aktuálnu úroveň nabitia.

Ako nabíjať nabíjaciu súpravu POWER PACK? 

Nabíjaciu súpravu NUKI POWER PACK môžete nabíjať pomocou štandardného USB-C kábla, ktorý je súčasťou balenia. Sadu je možné okrem iného nabíjať aj priamo v zámku Smart Lock, a tým zachováte jeho prevádzku. Môžete ju tiež vybrať a nabíjať samostatne.



Kód:  Nuki22_01
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  220586

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17