Obnoviť stránku

Nuki Keypad

4,9 12 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
92,90 €

Nuki Keypad

S klávesnicou Nuki Keypad jednoducho odomknete svoje dvere

Klávesnica Nuki Keypad je určená pre akýkoľvek smart zámok Nuki Smart Lock a jej ovládanie môžete vykonávať pomocou mobilnej aplikácie. Vďaka tomuto inteligentnému riešeniu už nebudete musieť nosiť kľúče alebo smartfón, na odomknutie a zamknutie bude stačiť poznať 6-miestny kód.  Komunikácia medzi kódovým zámkom a klávesnicou je šifrovaná, a teda veľmi bezpečná. Nuki Keypad ľahko prilepíte na vonkajšiustranu vchodových dverí alebo priskrutkujete na stenu domu. Napájanie je zabezpečené dvoma gombíkovými batériami typu CR2032, odpadá teda nutnosť zapájania káblov a s tým spojené stavebné úpravy.

Kľúčové vlastnosti klávesnice Nuki Keypad

  • Jednoduché a bezpečné riešenie zamykania dverí
  • Kompatibilná s inteligentnými zámkami Nuki Smart Lock
  • Pamäť pre až 99 číselných kódov
  • Správa cez mobilnú aplikáciu
  • Jednoduchá montáž
  • Batériové napájanie (2× CR2032)
Klávesnice Nuki Keypad pro Nuki Smart Lock 2.0

Bezpečný prístup do domácnosti

Prenajímate krátkodobo nehnuteľnosť, ale nechcete návšteve požičiavať kľúče? V tom prípade využite služieb číselnej klávesnice, na ktoré stačí zadať 6-miestny kód a dvere sa ihneď odomknú.

Klávesnice Nuki Keypad pro Nuki Smart Lock 2.0

Jednoduchá montáž Nuki Keypad

Klávesnica Nuki Keypad sa ľahko namontuje nalepením na vonkajšiu stranu domových dverí alebo priskrutkovaním na stenu domu. Klávesnicu namontuje a uvedie do prevádzky za pár minút úplne každý. Vďaka napájaniu dvoma gombíkovými batériami nie je potrebné zapájať žiadne drôty alebo káble

Klávesnice Nuki Keypad pro Nuki Smart Lock 2.0

Prístupové oprávnenia

Klávesnicu je možné použiť s každým kódovým zámkom Nuki Smart Lock. Správa klávesnice sa vykonáva pomocou aplikácie Nuki. Prostredníctvom Nuki Bridge môžete 6-miestne prístupové kódy zadávať aj vzdialene.

S Nuki Keypad stačí poznať len 6 čísel

Do pamäte klávesnice uložíte až 99 rôznych prístupových kódov, čo vám dáva možnosť perfektnej kontroly nad tým, kto prešiel dverami vášho domu. Dizajn klávesnice kopíruje vzhľad ostatných produktov Nuki.

LED lišta s posvietením

Číslice sú fluorescenčné a zaisťujú tak perfektnú orientáciu aj v noci. LED lišta potom svojím podsvietením dáva spätnú väzbu o úspešnom zadaní kódu. Nuki Keypad je tiež ideálne riešenie pre tých, ktorí prenajímajú dom alebo byt, odpadá totiž odovzdávanie kľúčov a nájomcovi stačí oznámiť unikátny kód.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Oblasť využitia Ovládanie okien, dverí, brán

Konektivita

Napájanie Na batérie

Pripojenie

Pripojenie Bluetooth

Vlastnosti

Špeciálne funkcie Vytváranie prístupových schém a odkazov na používateľov (trvalé, týždenné, popr. dočasný prístup)
Počet batérií 2 ks
Kód:  NUKa05
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  220284

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12