Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Nové BMW iX3

Nové BMW iX3

dojazd:

400 km

Kapacita batérie:

70 kWh

Maximálna rýchlosť:

200 km / h

Počet dverí:

5

Počet miest:

5

Pohon 4 × 4:

áno

Priemer kolesa:

20 "

Rýchlosť nabíjania:

0,5 h (80%)

výkon:

200 kW

Točivý moment:

500 Nm

Ani nemecký gigant BMW rozhodne nechce stáť bokom boomu elektromobilov. Okrem svojich už zavedených vozidiel radu BMW i3 a i8 totiž chystá zástupcu do populárnej triedy SUV. Nové BMW iX3 bolo predstavené v apríli 2018 a zatiaľ sa jedná o koncept. Možno však pomerne s vysokou pravdepodobnosťou očakávať, že zhruba v roku 2020 sa dostane do sériovej výroby.

Kľúčové vlastnosti elektromobilu BMW iX3

  • Plne elektrické SUV od prémiovej nemeckej značky
  • Dojazd až 400 kilometrov
  • Rýchlonabíjanie zabezpečí plnú kapacitu batérie už za 30 minút
  • Agilný jazdný prejav s výkonom 200 kW
  • Nízke prevádzkové a servisné náklady

BMW vsádza na prémiové elektromobily

Automobilka BMW má s elektromobility veľké plány a do roku 2025 má byť predstavené dokonca hneď 12 nových modelov. Prvým z nich je BMW iX3. Poznávacím znamením tohto SUV je úplne prepracovaná čelná maska, kedy došlo k prepracovanie pre BMW typických ľadviniek. Musíme uznať, že vozidlo vyzerá dostatočne atraktívne a napríklad čiastočne uzavreté disky 20 "kolies sú vyložene zaujímavý dizajnový prvok.

Úsporné SUV od BMW

Zatiaľ nie sú známe všetky technické parametre, ale výkon na úrovni 200 kW (200 koní) je v spojení s typicky rýchlou akceleráciou elektromotora vynikajúca hodnota.Batéria s kapacitou viac ako 70 kWh potom zabezpečí dojazd vyše 400 km, čo je na SUV veľmi dobrú hodnotu.

Parametre a špecifikácia

Batéria a nabíjanie

Jazdné vlastnosti

Výkon 200 kW

Rozsah a spotreba

Kód:  BMW01iX3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17