Obnoviť stránku

NOVATION Summit

Doručenie na
predajňu zadarmo
Cenová bomba
1 872,53 € Ušetríte 246,47 €

NOVATION Summit

Syntezátor Novation Summit rozširuje schopnosti populárneho modelu Novation Peak. Prichádza s 16-hlasou polyfóniou, dvoma časťami multitimbrálu, 61-klávesovou klaviatúrou a tromi oscilátormi na hlas. Ide o nástroj, ktorého prednosti ocenia najmä poloprofesionálni a profesionálni hudobníci. S vlastníctvom modelu Summit získate výkonnosť dvoch Peakov, pretožemôžete vytvárať dva úplne nezávislé zvuky, ktoré je možné rozdeliť, navrstviť alebo medzi nimi plynule prepínať. Navyše k tomu pričítajte rozšírený predný panel, na ktorom môžete ovládať rad skôr skrytých prvkov, napríklad FM smerovanie, LFO 3 a 4, všetky parametre arpeggiátora a ďalšie. K dispozícii máte aj pitch a modulačné kolieska. Novation Summitposkytuje aj nové možnosti filtra a audio vstup na spracovanie externého zvuku s využitím efektov reverb, chorus a delay.

Kľúčové vlastnosti syntetizátora Novation Summit

  • Uznávaná architektúra modelu Peak bola povýšená na ďalšiu úroveň so 16 hlasmi, rozšírenými ovládacími prvkami, novými možnosťami filtrov a ďalšími funkciami…
  • Digitálne oscilátory New Oxford Oscilators generované FPGA v analógovom štýle alebo FM a wavetable syntézu
  • Syntezátor Novation Summit obsahuje duálne analógové filtre, analógové VCA a tri stupne analógového skreslenia na hlas
  • Multitimbrálny engine na delenie, vrstvenie a prepínanie medzi dvoma nezávislými zvukmi
  • Wavetable Editor umožňuje kreslenie vlastných tvarov oscilátora a zobrazovanie ich náhľadu v reálnom čase

Tri digitálne oscilátory New Oxford Oscillator

Základným stavebným prvkom Syntezátora Novation Summit je trojica digitálnych oscilátorov New Oxford Oscillator, ktoré sa dajú využiť na každý hlas. Výsledkom je schopnosť generovania bohatých vlnových priebehov vo veľkom rozlíšení, podobne ako na analógovom syntezátore. Môžete však tiež využívať FM syntézu a wavetable syntézu na vytváranie bohatých,komplexných a vysoko texturovaných surových zvukov.

Parametre a špecifikácia

Základné vlastnosti

Typ Klávesový syntetizátor
Počet klávesov 61

MIDI

USB MIDI USB to Host

Rozmery

Šírka 998 mm
Hĺbka 302 mm
Výška 71 mm
Hmotnosť 14 kg

Klaviatúra

Vyváženie Polovyvážená
Aftertouch S Aftertouch
Veľkosť klávesov Štandardné

Charakteristika

Polyfónia 16
Sekvencer Bez sekvencera
Reproduktory Nie
Chod na batérie Nie

Ďalšie vlastnosti

Pamäťové médium Nie je
Linkový výstup 6,3 mm Jack
Slúchadlový výstup Áno
Linkový vstup Áno
Adaptér v balení Áno
Priložený softvér Áno
Kód:  NVN003m
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  HN203657

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04