Obnoviť stránku

NOVATION Launchpad Mini MK3

4,0 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -19 %
79,90 € 98,90 €

NOVATION Launchpad Mini MK3

Prestaňte pri tvorbe a hraní svojej hudby klikať na myšku a radšej ju vymeňte za MIDI kontrolér NOVATION Launchpad Mini MK3. Kontrolér výborne spolupracuje so softvérom Ableton Live. Celkom 64 padov podsvietených RGB diódami nielen skvele vyzerá, ale taktiež napomáha prehľadnosti a orientácii napríklad pri nočných vystúpeniach a podobne. Samotné telo kontroléra je veľmi kompaktné, takže si ho môžete vziať kamkoľvek so sebou. Nové hudobné skladby sú doslova vo vašich rukách.

Kľúčové vlastnosti MIDI kontroléra NOVATION Launchpad Mini MK3

  • Dostupný MIDI kontrolér pre DJ a producentov
  • Výborne spolupracuje so softvérom Ableton Live
  • 64 padov podsvietených RGB diódami
  • Funkcia bubnov, klávesov alebo napríklad stop/solo/mute
  • Jednoduchá inštalácia a rýchle nastavenie MIDI kontroléra Launchpad Mini
  • Pripojenie cez rýchly port USB-C

NOVATION Launchpad Mini MK3 – prsty hrajú prím

Keďže Launchpad Mini MK3 skvele interaguje s Ableton Live, zvládnete pár dotykmi padov a ďalších ovládacích prvkov priamo na kontroléri naozaj veľa bez toho, aby ste museli neustále civieť na monitor. Spustíte si svoje jednotlivé klipy, zahráte si na bubny alebo na klávesy a nechýba ani funkcia stop/solo/mute.

Ľahko a rýchlo

Akonáhle MIDI kontrolér od NOVATION pripojíte k svojmu notebooku alebo počítaču, budete presmerovaní na webové stránky, kde si intuitívne krok pre kroku stiahnete všetok potrebný softvér a spárujete Launchpad Mini s Ableton Live v priebehu niekoľkých málo minút. Žiadne zdĺhavé a otravné nastavovanie vás nečaká.

Nový firmvér 2.0

Aktualizácia firmvéru 2.0 prináša Launchpadu Mini ďalšie možnosti prispôsobenia a nespočet nových možností. Odhaľte nové kreatívne možnosti a prispôsobte si Launchpad Mini [MK3] ako nikdy predtým. Firmvér 2.0 zavádza úplne nový widget klávesov Custom Mode. Pre rýchlejší, intuitívnejší pracovný postup a nekonečné tvorivé možnosti môžete priradiť základné klávesové skratky DAW pomocou Novation Components a sústrediť sa na rozvíjanie svojich hudobných nápadov.

Parametre a špecifikácia

Základné vlastnosti

Typ MIDI kontroler
Počet klávesov 64

MIDI

MIDI USB

Rozmery

Šírka 180 mm
Hĺbka 180 mm
Výška 15 mm

Vlastnosti

Priložený softvér Áno
Kód:  NOV001a1
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  HN206853

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02