Obnoviť stránku

NOVATION CIRCUIT RHYTHM

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -8 %
281,90 € 305,90 €

NOVATION CIRCUIT RHYTHM

Novation Circuit Rhythm je všestranný sampler na vytváranie beatov. Sample môžete zaznamenávať priamo do hardvéru, potom zvuky ľahko upravovať, tvarovať a prevzorkovať. Svoju hudbu tak pohodlne obohatíte o úderné groovy a elektronické aranže. S Novation Circuit Rhythm máte dispozícii 32 podsvietených padov, multifunkčné potenciometre a mnoho ďalších ovládačov. Nechýba ani podpora na pripojenie ďalších nástrojov, reproduktorov alebo notebooku.

Kľúčové vlastnosti samplera Novation Circuit Rhythm

  • Samply môžu byť nahrané priamo do zariadenia a ďalej tvarované, rezané, prevracané, opakované, prevzorkované a prehrané chromaticky
  • K dispozícii máte 8 ukážkových stôp, každú s vlastnou 32-krokovou šablónou, možno reťaziť do 256 krokov za stopu

    Komplexná konektivita Circuit Rhythm zahŕňa 5-pinové MIDI in, out a thru a analógový sync out a perfektne tak zapadne do každej štúdiovej sady

    Vstavaná batéria vystačí pre až 4 hodiny tvorby bez elektrickej zásuvky

Dokonalá tvorivá sloboda

Samply, ktoré vytvoríte v Circuit Rhythm, môžete následne upravovať pomocou funkcie Resample. Na ďalšie úpravy potom poslúži široký riadok efektov. Do jednej stopy môžete použiť až 8 trackov a následne ju rozdeliť až do 32 šablón a 256 krokov. Nezáleží pritom, či práve koncertujete na pódiu, alebo skladáte v domácom štúdiu. Zadný panel Novation Circuit Rhythm potom obsahuje MIDI konektivitu na pripojenie ďalších syntetizátorov, stereo vstup/výstup, analógový sync výstup a slúchadlový výstup pre detailný monitoring. Vašu tvorbu si môžete uložiť na microSD kartu a vďaka vstavanej batérii nie ste nijak limitovaní priestorom, v ktorom chcete tvoriť.



Parametre a špecifikácia

Základné vlastnosti

Typ MIDI kontroler

MIDI

MIDI USB, DIN
DIN MIDI MIDI In, MIDI Out, MIDI Thru
USB MIDI USB to Host

Rozmery

Šírka 240 mm
Hĺbka 210 mm
Výška 45 mm
Hmotnosť 0,78 kg

Vlastnosti

Priložený softvér Áno
Kód:  NVN001c
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  HN222736

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19