Obnoviť stránku

Nothing ear (stick)

4,3 92 hodnotení
59,90 €

Nothing ear (stick)

Bezdrôtové slúchadlá do uší Nothing ear (stick) — skvele vyvážený zvuk pri akejkoľvek frekvencii

Ľahké, kompaktné, skvele hrajúce a štýlové bezdrôtové slúchadlá do uší Nothing ear (stick) nadchnú každého poslucháča. True Wireless slúchadlá na prvý pohľad zaujmú ergonomickým nabíjacím puzdrom, ktorého telo je čiastočne priehľadné, rovnako tak ako slúchadlá. Aj napriek tomu, že sú slúchadlá bez kábla ear (stick) malé a vážia iba 4,4 g, skvele sedia v ušiach, ponúknu až sedemhodinové počúvanie na jedno nabitie a sú v nich umiestnené kvalitné dynamické 12,6 mm meniče. Stabilné bezdrôtové pripojenie je zabezpečené technológiou Bluetooth 5.2. Aj športovci ocenia krytie IP54 – slúchadlá odolajú prachu, potu a vode. Bezdrôtové slúchadlá Nothing ear (stick) sa ovládajú pomocou dotykových plôch. Detekcia slúchadiel v uchu zastaví prehrávanie akonáhle slúchadlo vytiahnete z ucha. V aplikácii Nothing X si upravíte nastavenie slúchadiel, ovládania aj ekvalizéry.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel Nothing ear (stick)

  • True Wireless slúchadlá s dynamickými 12,6 mm meničmi
  • Membrána vyrobená z PEN (polyetylén-naftalát) + PU (polyuretán)
  • Podpora kodekov AAC a SBC
  • Bezdrôtové pripojenie pomocou technológie Bluetooth 5.2
  • Bluetooth profily RFCOMM, SPP, HFP, A2DP, AVDTP, AVCTP, AVRCP, GAVDP
  • Detekcia slúchadiel v uchu (po vybratí slúchadla sa prehrávanie zastaví)
  • Bezkáblové slúchadlá Nothing ear (stick) vážia iba 4,4 g
  • Ergonomický dizajn pre pohodlné nosenie
  • Slúchadlá vydržia až 7 hodín; v spojení s puzdrom až 29 hodín
  • Podpora rýchleho nabíjania – už po 10 minútach nabíjania si slúchadlá obnovia dostatok energie na 2 hodiny počúvania
  • Ergonomické puzdro sa jednoducho zmestí do vrecka a slúži na prenášanie aj nabíjanie slúchadiel
  • Kompatibilné s iOS aj Android
  • Puzdro sa nabíja prostredníctvom USB-C
  • Odolnosť proti prachu, vode a potu IP54
  • Rýchle párovanie Fast Pair a Microsoft Swift Pair
  • Obsah balenia: slúchadlá Nothing ear (stick), nabíjacie puzdro, kábel USB-C, bezpečnostné informácie, záručný list, používateľská príručka

True Wireless slúchadlá ear (stick) ponúknu autentický zvuk a zvýšené pohodlie

True Wireless slúchadlá sú tvarované tak, aby ste si vychutnali ešte lepšie pohodlie. Aj keď sú bezdrôtové slúchadlá do uší Nothing veľmi malé a vážia iba 4,4 g, sú v nich použité kvalitné 12,6 mm meniče, ktoré excelujú naprieč všetkými žánrami. Inteligentný softvér umožní detekciu straty basov a vyladí krivku ekvalizéra na vyhovujúcu úroveň. Slúchadlá sa ovládajú pomocou dotykových plôch. Zabudovaný senzor slúchadiel v uchu vypne prehrávanie akonáhle slúchadlo vytiahnete z ucha, a naopak bude pokračovať v prehrávaní pri opätovnom vložení späť.

Bluetooth slúchadlá do uší Nothing ear (stick) s technológiou Clear Voice

Pomocou troch zabudovaných mikrofónov s vysokým rozlíšením si môžete dopriať handsfree hovory, pri ktorých budete skvele počuť. Bluetooth slúchadlá do uší Nothing ear (stick) totiž naplno využívajú algoritmy na analyzovanie zvukov, vďaka čomu dokážu redukovať šum vetra aj hluk davu.

Slúchadlá bez kábla majú celodennú kapacitu batérie

Aj napriek veľmi kompaktnému vyhotoveniu slúchadiel a nabíjacieho puzdra sa môžete tešiť na skvelú kapacitu batérie. Slúchadlá bez kábla vydržia prehrávať hudbu až 7 hodín na jediné nabitie. Ak sa im míňa energia a vy by ste ešte chceli počúvať, určite oceníte podporu rýchleho nabíjania. Bezdrôtové slúchadlá Nothing ear (stick) do seba dostanú dostatok energie na 2 hodiny počúvania už po 10 minútach nabíjania. V spojení s kompaktným nabíjacím puzdrom, ktoré ľahko vkĺzne do každého vrecka, sa môžete tešiť na celkových 29 hodín počúvania. Ergonomické puzdro slúchadiel Nothing ear (stick) nabijete pomocou USB-C nabíjačky.

Rýchle párovanie, stabilné pripojenie

True Wireless slúchadlá Nothing ear (stick) pripojíte cez Bluetooth 5.2 k zariadeniam iOS aj Android. Pri druhom spomenutom systéme je možné využiť úplne jednoduché a rýchle pripojenie pomocou Fast Pair. Stiahnite si aplikáciu Nothing X a upravte si ekvalizéry slúchadiel, prispôsobte si dotykové ovládanie a aktivujte ďalšie zaujímavé funkcie. Hoci sú bezdrôtové slúchadlá do uší ear (stick) kompatibilné so všetkými telefónmi, najlepšie fungujú so smartfónom Nothing Phone (1). Pri tomto spojení sa niektoré funkcie automaticky aktivujú, takže ich nemusíte fyzicky zapínať v aplikácii Nothing X. Napríklad prepnutie slúchadiel Nothing ear (stick) do režimu s nízkym oneskorením pri hraní hier.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Kôstky
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth
Verzia Bluetooth 5.2
Podporované kodeky AAC, SBC

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov
Ďalšie vlastnosti True Wireless

Charakteristika slúchadiel

Citlivosť 125 dB/mW

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný
Citlivosť -38 dB

Batéria

Maximálna výdrž batérie 29 h
Výdrž batérie (slúchadlá) 7 h
Nabíjanie akumulátora USB-C

Hmotnosť

Hmotnosť 54,58 g
Kód:  NOTHa03
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  A10600014
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03