Obnoviť stránku

NOTHING Ear (2)

4,6 123 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
149,90 €

NOTHING Ear (2)

Nothing Ear (2) – Skvele vyvážený zvuk pri akejkoľvek frekvencii

Ľahké, kompaktné, skvele hrajúce a štýlové bezdrôtové slúchadlá do uší Nothing Ear (2) nadchnú každého poslucháča.True Wireless slúchadlá na prvý pohľad zaujmú ergonomickým nabíjacím puzdrom, ktorého telo je čiastočne priehľadné, rovnako tak ako slúchadlá.Aj napriek tomu,že sú slúchadlá Ear (2) malé a vážia iba 4,5 g,perfektne sedia v ušiach,ponúknu až 6,3-hodinovú výdrž na jedno nabitie a sú v nich umiestnené kvalitné dynamické 11,6 mm meniče s certifikáciou pre Hi-Res Audio rýchlosťou až 1 Mb/s.Stabilné bezdrôtové pripojenie je zaistené technológiou Bluetooth 5.2.Aj športovci ocenia krytie IP54 – slúchadlá odolajú prachu, potu a vode.Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom Nothing Ear (2) sa ovládajú pomocou dotykových plôch.Detekcia slúchadiel v uchu zastaví prehrávanie keď slúchadlo vytiahnete z ucha.V aplikácii Nothing X si upravíte nastavenie slúchadiel, ovládanie aj ekvalizéry.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel Nothing Ear (2)

  • True Wireless slúchadlá s dynamickými 11,6 mm meničmi
  • Hi-Res audio
  • Podpora kodekov AAC, SBC a LHDC 5.0
  • Bezdrôtové pripojenie pomocou technológie Bluetooth 5.2
  • Aktívne potlačenie okolitého hluku
  • Bluetooth profily RFCOMM,SPP,HFP,A2DP,AVDTP,AVCTP,AVRCP,GAVDP
  • Detekcia slúchadiel v uchu (po vybratí slúchadla sa prehrávanie zastaví)
  • Nothing Ear (2) vážia iba 4,5 g
  • Ergonomický dizajn na pohodlné nosenie
  • Slúchadlá majú až 6,3-hodinovú výdrž;v spojení s puzdrom až 36 hodín
  • Podpora rýchlonabíjania – už po 10 minútach nabíjania si slúchadlá obnovia dostatok energie na 8 hodín počúvania
  • Ergonomické puzdro sa jednoducho zmestí do vrecka a slúži na prenášanie aj nabíjanie slúchadiel
  • Kompatibilné s iOS aj Android
  • Puzdro sa nabíja prostredníctvom USB-C
  • Odolnosť proti prachu, vode a potu IP54
  • Rýchle párovanie Fast Pair a Microsoft Swift Pair
  • Každé slúchadlo disponuje 3 mikrofónmi pre ANC a bezproblémové hovory
  • Obsah balenia: slúchadlá Nothing Ear (2),koncovky do uší v 3 veľkostiach (S,M a L),nabíjacie puzdro,kábel typu C,bezpečnostné informácie a informácie o záruke,používateľská príručka

Bluetooth slúchadlá do uší Nothing Ear (2) s technológiou Clear Voice

Pomocou troch zabudovaných mikrofónov s vysokým rozlíšením si môžete dopriať handsfree hovory, pri ktorých budete skvele počuť. Bluetooth slúchadlá do uší Nothing Ear (2) totiž naplno využívajú algoritmy na analyzovanie zvukov, vďaka čomu dokážu redukovať šum vetra aj hukot davu.

Prispôsobiteľné ANC pre váš komfort počas počúvania

Každé slúchadlo disponuje zabudovanými mikrofónmi, ktoré slúžia nielen na vybavenie prichádzajúcich hovorov, ale aj na správne fungovanie aktívneho potlačenia hluku (až o 40 dB).Na slúchadlách Nothing Ear (2) možno prepínať medzi 3 režimami ANC, ale využiť môžete aj adaptívny režim, v ktorom bezkáblové slúchadlá rozpoznávajú rušivé vplyvy a reagujú na ne.

True wireless slúchadlá Nothing Ear (2) sú odolné a majú skvelú výdrž

True Wireless slúchadlá Nothing Ear (2) vám učarujú svojím ikonickým priehľadným dizajnom.Aj s nabíjacím puzdrom sa môžete dočkať celkom 36 hodín prehrávania hudby. Pokiaľ bude slúchadlám Nothing Ear (2) dochádzať energia, môžete im iba 10-minútovým nabitím dodať energiu na ďalších 8 hodín počúvania.Puzdro podporuje 2,5 W certifikované Qi bezdrôtové nabíjanie.Ak patríte medzi náruživých hráčov, potom oceníte, že slúchadlá bez kábla Nothing Ear (2) majú režim Low Lag na minimalizovanie oneskorenia zvuku.Prehrávanie aj funkcie slúchadiel môžete jednoducho aktivovať pomocou dotykového ovládania.Slúchadlá bezdrôtové Nothing Ear (2) sú chránené proti prachu, potu a vode vďaka certifikácii IP54. Pri počúvaní vás nezastaví ani neočakávaná nepriazeň počasia alebo náročný tréning.

Rýchle párovanie, stabilné pripojenie

True Wireless slúchadlá Nothing Ear (2) pripojíte cez Bluetooth 5.2 k zariadeniam iOS aj Android. Navyše teraz môžete využiť výhodu pripojenia sa až k dvom zariadeniam súčasne a ľahkého prepínania medzi nimi. Pri systéme Android možno využiť úplne jednoduché a rýchle pripojenie pomocou Fast Pair.Stiahnite si aplikáciu Nothing X a upravte si ekvalizéry slúchadiel, prispôsobte si ANC, dotykové ovládanie a aktivujte ďalšie zaujímavé funkcie.Hoci sú Bluetooth slúchadlá do uší Nothing Ear (2) kompatibilné so všetkými telefónmi, najlepšie fungujú so smartfónomNothing Phone (1) .Pri tomto spojení sa niektoré funkcie automaticky aktivujú, takže ich nemusíte fyzicky zapínať v aplikácii Nothing X.

Parametre a špecifikácia

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Štuple
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth
Verzia Bluetooth 5.3
Podporované kodeky AAC, SBC

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Hi-Res audio, Hlasový asistent, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti
Potlačenie hluku Aktívne (ANC)
Stupeň krytia IPX5
Ďalšie vlastnosti True Wireless, Vymeniteľné štuple

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz
Citlivosť 107,5 dB/mW

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný
Citlivosť -38 dB

Batéria

Maximálna výdrž batérie 35 h
Výdrž batérie (slúchadlá) 6,3 h
Výdrž batérie (puzdro) 36 h
Nabíjanie akumulátora USB-C, Bezdrôtové nabíjanie, V puzdre

Farba

Farba Biela

Hmotnosť

Hmotnosť 4,5 g
Kód:  NOTHa04
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  A10600017

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03