Obnoviť stránku

Tablet PC (notebooky s oddeliteľnou klávesnicou)

Tablet PC, to je ľahko prenosná kombinácia notebooku s operačným systémom Windows a tabletu. Sú menšie, ale výkonnostne porovnateľné so štandardnými notebookmi. Môžete na nich písať a pracovať ako na notebooku, ale aj hrať hry ako na tablete. Možno ich ovládať myšou a touchpadom alebo dotykmi na displeji.

Pokračovať
Spresniť parametre
96 položiek

Tablet PC (notebooky s oddeliteľnou klávesnicou)

Tablet PC predstavuje hybridnú kategóriu, ktorá stojí na hranici medzi ultrabookmi a tabletmi. Spája výhody oboch svetov a predstavuje ideálneho partnera predovšetkým na pracovné nasadenie. Tablet PC sa pýši dotykovou obrazovkou a klávesnicou, takže si na každú činnosť môžete zvoliť ideálny spôsob ovládania tak, aby vaša práca bola čo najefektívnejšia.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01