Obnoviť stránku

Notebooky s Windows 11

Microsoft Windows 11 notebooky

Notebooky s Windows 11: Uľahčite si každodenný život

Notebooky s najnovším operačným systémom Windows 11 dorazili v plnej paráde a sú pripravené uľahčiť vám každodenný život. Očaria vás svojím čistým dizajnom, ktorý uľahčuje vyhľadávanie a poskytuje prístup k novým inteligentným funkciám. Práve vďaka nim sa môžete tešiť na jednoduchšie používanie, efektívnejšiu produktivitu, silnejšie zabezpečenie a spoľahlivejší herný výkon. Nech už na notebooku robíte čokoľvek, s Windows 11 to pôjde ešte ľahšie.

Jednoduchý život s Microsoft Windows 11

Zistite, ako vám notebook s Windows 11 môže zjednodušiť život

Notebook s Windows 11 uľahčuje každodenný život niekoľkými spôsobmi. Jednou z najužitočnejších funkcií je nepochybne centralizované vyhľadávanie, vďaka ktorému môžete hľadať v počítači aj na internete priamo prostredníctvom ponuky Štart. Nové nástroje na multitasking, usporiadanie okien a synchronizovanie počítača so smartfónom navyše urobia z každého notebooku pracovnú stanicu snov. V aplikácii Začíname sa dozviete oveľa viac pokročilých tipov, ktoré vám uľahčia prácu aj zábavu.

Teraz je ideálny čas na poriadny upgrade v notebookoch s Windows 11

Notebooky s novým operačným systémom Windows 11 sú ideálne na upgradovanie staršieho zariadenia. Úplne nové modely sa chvália nielen spoľahlivým výkonom a nízkou hmotnosťou, každý z nich je tiež vybavený najmodernejšou obrazovkou, kamerou, mikrofónom a samozrejme aj najčerstvejšou ochranou proti internetovým hrozbám. Windows 11 navyše žiari najvyšším používateľským hodnotením medzi všetkými ostatnými verziami Windows a uspokojuje milióny používateľov po celom svete.

Perfektný čas na Microsoft Windows 11 notebook
Nový Microsoft Windows 11 notebook

S Windows 11 prenesiete dáta na nový notebook ľahko a rýchlo

Stále nie ste presvedčení, či bude nový Windows 11 notebook pre vás ten pravý a máte obavy o svoje existujúce súbory? Nemajte strach, v novom notebooku s Windows 11 sa budete okamžite cítiť ako doma. Microsoft totiž myslel na všetko a ponúka ľahký prenos všetkých súborov, aplikácií aj obľúbených nastavení z pôvodného zariadenia na nové.

Nedá vám pocit digitálneho nebezpečenstva spať? S Windows 11 sa o nič nemusíte báť

Windows 11 sa v pozadí neustále stará o komplexné zabezpečenie celého notebooku. Nech už ide o bankovníctvo, online nákup či predaj, plánovanie alebo dokonca hranie hier, Microsoft zaručí perfektnú ochranu vášho digitálneho života. To všetko zvláda vďaka kombinácii niekoľkých programov, funkcií a technológií. Ide napríklad o antivírus Microsoft Defender, filter SmartScreen, bránu Windows Firewall a oveľa viac. Svoje cenné údaje si navyše môžete manuálne zabezpečiť niekoľkými spôsobmi vďaka identifikačnému systému Windows Hello.

Zabezpečenie Microsoft Windows 11
Výhľadávanie s Microsoft Windows 11

Windows 11 v spolupráci s revolučnou umelou inteligenciou Copilot

Po novom v operačnom systéme Microsoft Windows 11 nájdete aj vyhľadávanie vylepšené o umelú inteligenciu Copilot. Tá vám pomôže nielen s hľadaním, ale aj čerpaním inšpirácie alebo riešením problémov – získajte vďaka umelej inteligencii potrebnú všestrannosť a zlepšite svoju produktivitu aj tvorivé schopnosti, o ktorých ste vždy snívali.

Výhodné predplatné Microsoft 365 pre vybrané zariadenia s Windows 11

Balíček kancelárskych aplikácií Microsoft 365 ide ruka v ruke s prácou aj štúdiom a určite sa bude hodiť aj v novom zariadení. Microsoft k vybraným notebookom s Windows 11 ponúka tri mesiace zadarmo navyše – stačí si na novom zariadení zaobstarať ročné predplatné Microsoft 365. Vybrať si môžete medzi individuálnym alebo rodinným predplatným až pre 6 osôb, z ktorých každá dostane 1 TB vlastného cloudového úložiska a môže sa prihlásiť až na 5 zariadení súčasne.

Predplatné Microsoft 365
Microsoft 365
Spresniť parametre
1722 položiek

Notebooky s Windows 11

V kategórii Notebooky s Windows 11 máme práve teraz na Alza.sk celkom 1722 produktov. Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01