Obnoviť stránku

Archív - Notebooky s NVIDIA RTX grafickou kartou

NVIDIA GeForce RTX notebook

Notebooky s NVIDIA GeForce RTX™ – žiadne kompromisy

Najnáročnejší hráči a tvorcovia majú k dispozícii novú ultimátnu platformu, ktorá sa nezľakne ani tých najzložitejších grafických výziev. Notebooky s výkonnými kartami GeForce RTX™ sú totiž výkonnejšie a lepšie ako kedykoľvek predtým. Postavené na oceňovanej architektúre Ampere, nových jadrách RT a Tensor a nových streaming multiprocesoroch, prinášajú grafické karty RTX™ doteraz najreálnejšiu ray-tracingovú grafiku a špičkové funkcie umelej inteligencie. Pridajte nové technológie Max-Q 3. generácie a príkladnú optimalizáciu systému a získate nekompromisné notebooky, ktoré prekonávajú zažité hranice grafického výkonu.

NVIDIA GeForce RTX a funkcia DLSS

Ponorte sa do dych vyrážajúcej grafiky s RTX a DLSS

Ray-tracing a DLSS sú technológie grafických kariet GeForce RTX™, ktoré dávajú výrazu reálna grafika úplne nový rozmer. Vyhradené grafické jadrá RT pre ray-tracing simulujú smer a lom lúčov svetla v reálnom čase, a prinášajú tak reálne pôsobiace vizuálne predstavenie vo filmovej kvalite. Prelomové renderovanie DLSS využívajúce umelú inteligenciu a dedikované grafické jadrá Tensor s neurónovou sieťou potom zvyšujú snímkovú frekvenciu obrazu a zároveň aj kvalitu tých najkomplexnejších vizuálnych scén.

NVIDIA Max-Q – súhra celého systému

Max-Q je inovatívny systém, ktorý optimalizuje každý aspekt notebooku na jediný účel – maximálny výkon. V poradí už tretia generácia Max-Q zahŕňa technológiu Dynamic Boost 2.0, ktorá sa stará o efektívne napájanie, pokročilú funkciu prístupu k vyrovnávacej pamäti Resizable bar, alebo technológiu ovládania hluku Whispermode 2.0. Vďaka unikátnemu dizajnu Max-Q 3. generácie s umelou inteligenciou sú tenké a ľahké notebooky s GeForce RTX™ výkonnejšie ako kedykoľvek predtým.

NVIDIA GeForce RTX Max-Q
GeForce radu RTX pre hráčov

Získajte maximálny náskok

Pokiaľ ide o kompetitívne hranie, o úspechu či neúspechu často rozhodujú milisekundy. Grafické karty GeForce radu RTX™ a technológia NVIDIA Reflex prinášajú revolučnú sústavu nástrojov pre náročných a profesionálnych hráčov, ktorá sa stará o meranie a optimalizáciu odozvy, čiže latencie systému. Neponechá nič na náhodu a nerobí v situáciách, keď rozhodujú najmenšie detaily kompromisy. Stavte na notebooky s grafickými kartami GeForce RTX™.

NVIDIA Broadcast – zakaždým perfektný stream

Výkonné funkcie umelej inteligencie aplikácie NVIDIA Broadcast a grafickou kartou GeForce RTX™ akcelerované kódovanie, to sú hlavné dôvody, prečo sú notebooky s kartami radu RTX™ perfektné na herné livestreamy, videokonferencie aj hlasové chaty. Spoľahnite sa na vysoký výkon a pokročilé odstránenie okolitého hluku, využite efektnú funkciu virtuálneho pozadia a streamujte v dych vyrážajúcich detailoch v každej situácii.

NVIDIA GeForce RTX a Broadcast na streamovanie
GeForce RTX pre kreatívcov

GeForce RTX™ a NVIDIA Studio – kreativita bez hraníc

Notebooky s GeForce RTX™ skvele dopĺňajú exkluzívne ovládače a grafické nástroje tvorivej platformy NVIDIA Studio. Kombinácia špičkových grafických kariet RTX™, umelej inteligencie starajúcej sa o akceleráciu obľúbených kreatívnych aplikácií a možností ovládačov NVIDIA Studio poskytuje výkon, ktorý udrží krok s vašou tvorivej fantáziou, či už ju premietnete v komplexnej 3D grafike, úprave videí, alebo streamovaní obsahu s maximálnou kvalitou obrazu .

Učte sa efektívnejšie s NVIDIA GeForce RTX™

Notebooky s grafickými kartami GeForce RTX™ nezastavia ani náročné simulácie, modelovanie, či dátové operácie, a skvele sa preto hodí na štúdium technických odborov, UI, alebo dátových vied. Využite vysoký výkon a umelú inteligenciu grafických kariet série RTX™ na svoj rozvoj – tvorte, absolvujte náročné kurzy, spájajte sa s lektormi a spolužiakmi. Rýchlo a spoľahlivo.

Grafická karta GeForce RTX pre školy, 3D modelovanie a simulácie
Spresniť parametre
1896 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04