Obnoviť stránku

Archív - Notebooky Nvidia RTX Studio

NVIDIA RTX Studio banner

NVIDIA RTX Studio – výnimočná tvorivá platforma

Grafické karty NVIDIA RTX a exkluzívne bezplatné ovládače NVIDIA Studio vylepšujú pracovné postupy a podporujú kreativitu začínajúcich aj pokročilých editorov akéhokoľvek multimediálneho obsahu. Vďaka podpore ray-tracingu, virtuálnej reality či ultra vysokého rozlíšenia 8K dosiahnete vždy tie najlepšie výsledky, a to v akejkoľvek aplikácii a nehľadiac na grafickú náročnosť. Popustite uzdu fantázii a nechajte sa unášať na vlne kreativity s grafickými kartami NVIDIA RTX a ovládačmi NVIDIA Studio, ktorých možnosti nepoznajú hraníc.

Úprava videa NVIDIA Studio

Upravujte videá v 8K rozlíšení

Jedinečné ovládače NVIDIA Studio spolu s nevídaným výkonom kariet NVIDIA GeForce RTX zaručujú plynulé prehrávanie a úpravu videí v ultra vysokom rozlíšení bez nahrávania do medzipamäte alebo vytvárania zástupných súborov v nižšej kvalite. 8K rozlíšenie si užijete v Adobe Premiere Pro, DaVinci Resolve™, REDCINE-X PRO a celom rade ďalších obľúbených grafických editorov.

Modelovanie a renderovanie rýchlejšie ako kedykoľvek predtým

Grafické karty NVIDIA GeForce RTX prinášajú bleskurýchle renderovanie a interakciu s grafickými prvkami bez akýchkoľvek lagov. Ray-tracing akcelerovaný grafickou kartou RTX, ovládače NVIDIA Studio a pokročilý AI denoising dávajú zabudnúť na dlhé načítanie a záseky, či už upravujete fotografie alebo videá v 8K rozlíšení alebo tvoríte náročné 3D animácie. Nenechajte sa pri svojej tvorbe obmedzovať výkonom, stavte na NVIDIA RTX Studio.

NVIDIA RTX Studio – rendrovanie
Úprava fotografie s NVIDIA Studio

Fotografie ešte nikdy nevyzerali lepšie

Dodajte vašim RAW snímkam ostré detaily, elegantné filtre alebo vylepšené renderovanie farieb pomocou editora Adobe Photoshop Lightroom Classic a funkcie umelej inteligencie „Vylepšenie detailov“ akcelerovanej grafickým procesorom RTX. Svoje fotografie zdokonalíte aj v programe Adobe Photoshop, ktorý má v ponuke viac ako 30 skvelých filtrov, medzi ktorými nechýba rozostrenie alebo inteligentné zostrenie.

Grafický dizajn v dimenzii RTX

S grafickými kartami NVIDIA rady RTX si tiež doprajete plynulú a interaktívnu editáciu grafiky v Adobe Illustratore. Rozťahovanie alebo zoomovanie je v tomto prípade otázkou okamihu. Okamžitá je tiež vizualizácia 2D umeleckých diel v bohatom 3D zobrazení v aplikácii Adobe Dimension, o ktorú sa stará unikátne renderovanie akcelerované grafickými kartami NVIDIA RTX.

NVIDIA RTX grafický dizajn
Architektonické vizualizácie s NVIDIA Studio

Architektonické vizualizácie ako zo sna

Vychutnajte si vaše architektonické návrhy a prostredie s fotorealistickými detailmi vo virtuálnej realite. Grafické karty NVIDIA GeForce RTX si vďaka takmer nekonečnému výkonu, ovládačom NVIDIA Studio a akcelerovanému ray-tracingu poradia aj s najzložitejšími návrhmi a detailmi, a sú preto tou najlepšou voľbou pre akúkoľvek náročnú vizualizáciu. V kombinácii so svetovým lídrom vizualizácií V-Ray potom prinášajú skutočne neprekonateľný zážitok.

Streamovanie v najvyššej kvalite

Špičková podpora všetkých obľúbených streamovacích aplikácií, medzi ktoré patrí OBS Studio, XSplit Broadcaster, Twitch Studio alebo Discord, a vysoký výkon dedikovaného hardvérového encodera NVIDIA zaručuje pohodlné streamovanie hier či kreatívnych aplikácií v maximálnej možnej kvalite bez sekania alebo zníženia FPS.

NVIDIA RTX a streamovanie
Spresniť parametre
219 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13