Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Notebooky Nvidia RTX Studio

NVIDIA RTX Studio banner

NVIDIA RTX Studio – výnimočná tvorivá platforma

Grafické karty NVIDIA RTX a exkluzívne bezplatné ovládače NVIDIA Studio vylepšujú pracovné postupy a podporujú kreativitu začínajúcich aj pokročilých editorov akéhokoľvek multimediálneho obsahu. Vďaka podpore ray-tracingu, virtuálnej reality či ultra vysokého rozlíšenia 8K dosiahnete vždy tie najlepšie výsledky, a to v akejkoľvek aplikácii a nehľadiac na grafickú náročnosť. Popustite uzdu fantázii a nechajte sa unášať na vlne kreativity s grafickými kartami NVIDIA RTX a ovládačmi NVIDIA Studio, ktorých možnosti nepoznajú hraníc.

Úprava videa NVIDIA Studio

Upravujte videá v 8K rozlíšení

Jedinečné ovládače NVIDIA Studio spolu s nevídaným výkonom kariet NVIDIA GeForce RTX zaručujú plynulé prehrávanie a úpravu videí v ultra vysokom rozlíšení bez nahrávania do medzipamäte alebo vytvárania zástupných súborov v nižšej kvalite. 8K rozlíšenie si užijete v Adobe Premiere Pro, DaVinci Resolve™, REDCINE-X PRO a celom rade ďalších obľúbených grafických editorov.

Modelovanie a renderovanie rýchlejšie ako kedykoľvek predtým

Grafické karty NVIDIA GeForce RTX prinášajú bleskurýchle renderovanie a interakciu s grafickými prvkami bez akýchkoľvek lagov. Ray-tracing akcelerovaný grafickou kartou RTX, ovládače NVIDIA Studio a pokročilý AI denoising dávajú zabudnúť na dlhé načítanie a záseky, či už upravujete fotografie alebo videá v 8K rozlíšení alebo tvoríte náročné 3D animácie. Nenechajte sa pri svojej tvorbe obmedzovať výkonom, stavte na NVIDIA RTX Studio.

NVIDIA RTX Studio – rendrovanie
Úprava fotografie s NVIDIA Studio

Fotografie ešte nikdy nevyzerali lepšie

Dodajte vašim RAW snímkam ostré detaily, elegantné filtre alebo vylepšené renderovanie farieb pomocou editora Adobe Photoshop Lightroom Classic a funkcie umelej inteligencie „Vylepšenie detailov“ akcelerovanej grafickým procesorom RTX. Svoje fotografie zdokonalíte aj v programe Adobe Photoshop, ktorý má v ponuke viac ako 30 skvelých filtrov, medzi ktorými nechýba rozostrenie alebo inteligentné zostrenie.

Grafický dizajn v dimenzii RTX

S grafickými kartami NVIDIA rady RTX si tiež doprajete plynulú a interaktívnu editáciu grafiky v Adobe Illustratore. Rozťahovanie alebo zoomovanie je v tomto prípade otázkou okamihu. Okamžitá je tiež vizualizácia 2D umeleckých diel v bohatom 3D zobrazení v aplikácii Adobe Dimension, o ktorú sa stará unikátne renderovanie akcelerované grafickými kartami NVIDIA RTX.

NVIDIA RTX grafický dizajn
Architektonické vizualizácie s NVIDIA Studio

Architektonické vizualizácie ako zo sna

Vychutnajte si vaše architektonické návrhy a prostredie s fotorealistickými detailmi vo virtuálnej realite. Grafické karty NVIDIA GeForce RTX si vďaka takmer nekonečnému výkonu, ovládačom NVIDIA Studio a akcelerovanému ray-tracingu poradia aj s najzložitejšími návrhmi a detailmi, a sú preto tou najlepšou voľbou pre akúkoľvek náročnú vizualizáciu. V kombinácii so svetovým lídrom vizualizácií V-Ray potom prinášajú skutočne neprekonateľný zážitok.

Streamovanie v najvyššej kvalite

Špičková podpora všetkých obľúbených streamovacích aplikácií, medzi ktoré patrí OBS Studio, XSplit Broadcaster, Twitch Studio alebo Discord, a vysoký výkon dedikovaného hardvérového encodera NVIDIA zaručuje pohodlné streamovanie hier či kreatívnych aplikácií v maximálnej možnej kvalite bez sekania alebo zníženia FPS.

NVIDIA RTX a streamovanie
Spresniť parametre
114 položiek

Notebooky Nvidia RTX Studio

V kategórii Notebooky Nvidia RTX Studio máme práve teraz na Alza.sk celkom 114 produktov. Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06