Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Notebooky MSI

MSI

Sme inovatívny výrobca a každý rok prinášame niečo nové oproti konkurencii. Vďaka vlastnému vývoju a výrobe komponentov si MSI notebooky vyrábame úplne sami. Zameriavame sa na výkonné modely pre hráčov, ako dokazuje naše partnerstvo s najväčšou svetovou eSports spoločnosťou ESL, ale aj na ultra mobilné verzie pre kreatívne osobnosti. Notebook MSI prechádza náročnými testami, ktorými zároveň prechádza každý náš produkt, čo potvrdzuje ich maximálnu kvalitu. Medzi ne patrí napríklad test odolnosti voči nárazom a pádom, kvality zobrazenia a stability pri 100 % výpočtovom výkone.

  • MSI laptop prechádza prísnym testovanímLen tak si môžete byť stopercentne istí, že váš MSI notebook vydrží čo najdlhšie.
  • Vybavené našimi vlastnými komponentmiJednotlivé komponenty vyvíjame a vyrábame sami. Náš MSI notebook je vždy o krok vpred.
  • Herné notebooky MSI ocenia aj profesionáliNaše herné notebooky MSI volia aj profesionálni hráči e-športu.
Spresniť parametre
86 položiek

Notebooky MSI

V kategórii Notebooky MSI máme práve teraz na Alza.sk celkom 86 produktov.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07