Obnoviť stránku

Notebooky Intel EVO

Notebooky Intel Evo

Intel Evo – notebooky budúcnosti

Notebooky s 13. generáciou procesorov Intel Evo sú vstupenkou do novej éry vysoko výkonných prenosných počítačov. Všetky modely sú navyše navrhnuté s operačným systémom Windows 11, takže spoločne zaručia doposiaľ nevídaný výkon. Využitie nájdu nielen v kancelárii, ale aj na cestách, pri kreatívnej tvorbe, či hraní hier. Tešiť sa môžete aj na bleskové internetové pripojenie, veľkú kapacitu batérie s rýchlym nabíjaním a neskutočne svižné odozvy. Vstúpte aj vy do budúcnosti s notebookom Intel Evo.

Notebooky Intel Evo

Multifunkčné notebooky Intel Evo do kancelárie aj na hranie

Nech už robíte čokoľvek, notebooky Intel Evo vám pomôžu dosiahnuť všetky vaše ciele. Podľa potreby si môžete zvoliť model do kancelárie, ktorý si poradí s každou kancelárskou aplikáciou a pomocou nových inteligentných technológií zaručí perfektné videohovory bez rozmazania a zníženia výkonu PC. Notebooky najvyšších radov si potom hravo poradia aj s vysoko náročnými grafickými programami, alebo hraním pokročilých hier.

Kráľ (nielen) multitaskingu – to je notebook Intel Evo

Vďaka novej generácii procesorov Intel Evo si notebooky budúcnosti poradia aj s niekoľkými programami zároveň. Navyše sú vždy pripravené na prácu a zapnutie z režimu spánku netrvá dlhšie ako jednu sekundu. S technológiou Thunderbolt 4 tiež zvládnu pripojiť až niekoľko 4K monitorov a prenášať súbory vysokou rýchlosťou. Notebooky Intel Evo zároveň disponujú modernou technológiou Intel WiFi 6/6E (Gig+), vďaka ktorej poskytujú až trikrát rýchlejší internet ako ostatné zariadenia.

Notebooky Intel Evo - výkon
Notebooky Intel Evo - batéria

Notebookom Intel Evo sa energia len tak ľahko neminie

S notebookmi Intel Evo budete vďaka pokročilým technológiám vždy pripravení na akciu. O dlhú prácu na batériu sa totiž stará inteligentná funkcia balansovania batérie, ktorá znižuje jej spotrebu počas používania náročných aplikácií. Tešiť sa tak môžete na kapacitu až 9 hodín aj s Full HD rozlíšením. A v prípade, že sa notebook Intel Evo vybije, sa budete môcť spoľahnúť na funkciu rýchleho nabíjania, ktoré zvládne doplniť 4 hodiny kapacity iba za 30 minút.

Spresniť parametre
224 položiek

Notebooky Intel EVO

V kategórii Notebooky Intel EVO máme práve teraz na Alza.sk celkom 224 produktov. Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04