Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Notebooky Acer

Notebooky Acer

Acer: Notebooky pre každú príležitosť

Tajwanská spoločnosť Acer je na trhu už viac ako 40 rokov a zaoberá sa predovšetkým výrobou špičkových notebookov, stolných PC, tabletov, mobilných telefónov a projektorov. V širokej ponuke notebookov Acer nájdete kompaktné chromebooky, multifunkčné tablety PC a celý rad výkonných zariadení na bežné aj profesionálne použitie. Pre herných nadšencov sa hodí výkonný herný notebook Acer Predator, ktorý je vybavený najmodernejšími komponentmi. 

Lacný Acer laptop Aspire 3

Lacný Acer notebook

Zháňate lacný notebook? Rady notebookov Acer Aspire a Extensa sú vhodné na každodenné činnosti, surfovanie na internete, prehrávanie multimédií aj hranie jednoduchých hier. O kvalitnú zvukovú reprodukciu sa postará technológia reproduktorov TrueHarmony a vďaka aplikácii Acer Care Center budete mať váš Acer notebook neustále pod kontrolou. Acer ExaColor potom zabezpečuje verné podanie farieb a technológia BluelightShield ochráni vaše oči pred únavou. 

Odolné chromebooky Acer

Kompaktné chromebooky Acer sa pýšia elegantným a odolným šasi zo zliatiny hliníka, ktoré vydrží tlak až 60 kg. Vďaka nízkej hmotnosti a kvalitnej batérii s dlhou výdržou sú ideálne na cesty. Displej je tvorený LCD panelom Acer ComfyView, ktorý eliminuje nepríjemné odlesky a chráni tak vaše oči. Chromebooky Acer sú vybavené operačným systémom Chrome OS s plnou podporou Google aplikácií pre Android vrátane synchronizácie záložiek a nastavení pomocou účtu Google. 

Chromebook Acer R13
Tablet PC Acer Spin

Multifunkčný Tablet PC Acer

Tablet PC Acer vyhovie ako náročným biznis zákazníkom, tak aj bežným domácim používateľom. Rad Acer Switch je osadený výkonnými procesormi Intel Core i7 a rady Acer One a Spin zaujmú skvelým pomerom ceny a výkonu. Magnetická odnímateľná klávesnica na tabletoch PC Acer Switch a One v okamihu premení notebook na tablet, zatiaľ čo 360° pánty na Acer Spin umožňujú 4 režimy používania. Kvalitný IPS Full HD displej poskytne až 165° pozorovacie uhly a poteší aj podpora dotykového pera Acer Active Stylus. 

Profesionálne a kancelárske notebooky Acer

Profesionálny rad notebookov Acer TravelMate je určený predovšetkým na prácu a oslní elegantným dizajnom a odolnou konštrukciou. Batéria s výdržou až 13 hodín zaistí dostatok energie na cestách a vďaka technológii Acer Precision Touchpad bude ovládanie pomocou touchpadu presné a jednoduché. Notebook Acer TravelMate disponuje podsvietenou LED klávesnicou, kvalitnou HDR webkamerou a vďaka modulu Trusted Platform a portálu Acer Proshield budú vaše dáta v úplnom bezpečí. 

Acer laptop TravelMate
Herný notebook Acer Predator

Herný Acer notebook

Herný Acer notebook radu Predator s dizajnovou kovovou konštrukciou ponúka nekompromisný herný výkon. Chladenie špičkových procesorov Intel Core i7 zaisťuje na mieru vyrobený chladiaci systém s ventilátormi Aeroblade 3D. Rad Acer Predator je vybavený modernými grafickými kartami NVIDIA GeForce GTX s podporou virtuálnej reality a vďaka technológii Acer PredatorSense sa môžete pustiť aj do pretaktovania, aby ste dosiahli maximálny herný zážitok. Príležitostní hráči potom ocenia herný notebook Acer Aspire VX a Nitro. 

Spresniť parametre
345 položiek

Notebooky Acer

V kategórii Notebooky Acer máme práve teraz na Alza.sk celkom 346 produktov.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06