Obnoviť stránku

Not only PC WiFi TV Mobil Receiver

4,4 20 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Not only PC WiFi TV Mobil Receiver

Položte tento DVB-T tuner na miesto s najlepším príjmom signálu a s tabletom alebo telefónom sa pekne uvelebte do kresla, na sedačku či rovno do postele. Televízny obraz sa do vašich rúk dostane bezdrôtovým WiFi spojením. Stačí si do svojho chytrého zariadenia nainštalovať aplikáciu a naplno si vychutnáte ponúkané služby. Podporuje rozšírenú platformu Google Android, ako aj obľúbený Apple iOS.
Okrem samotného sledovania TV kanálov môžete aj nahráváť, prezerať sprievodcu EPG alebo si pomocou funkcie Timeshift urobiť vlastnú pauzu vo vysielaní. Tuner je poháňaný cez USB konektor alebo integrovanou batériou s výdržou až 4 hodiny, a tak nie je problém vziať si ho so sebou aj mimo domova. USB konektor slúži aj na dobíjanie batérie. Na tele je okrem neho anténny vstup pre dodávanú anténu alebo na napojenie miestnej antény.
Parametre a špecifikácie:
Určené pre:
Google Android 3.0/4.0/4.1 a vyšší
Apple iOS 5.0/5.1 a vyšší
Funkcie:
Príjem DVB-T
Spojenie cez WiFi
Nahrávanie
Timeshift
EPG
Batéria:
Výdrž: až 4 hodiny
Dobíjanie: USB

Parametre a špecifikácia

Tuner

Tuner DVB-T
Kód:  NOT001
Produktové číslo:  SLTV5TWF

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17