Obnoviť stránku

Nosič bicyklov pre TZ RACE 2 bicukle Menabo

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nosič bicyklov pre TZ RACE 2 bicukle Menabo

Chcete si užiť poriadny výlet na bicykloch? Žiadny problém! Nosič bicyklov Race 2 vám prichádza zabezpečiť bezchybný deň plný vyvádzanie na cyklotrasách. Ľahko ho upevníte na ťažné zariadenie a bicykle si budú spokojne hovieť na hliníkových drážkách. Súčasťou balenia je aj napájacia zástrčka. Celý nosič ľahko zložíte a schováte napríklad do kufra auta. Ideálny spoločník pre váš cyklo tím.

Nosič Race 2 vám spríjemní výlety na bicykloch, pretože:

  • Unesie až dva bicykle s celkovou hmotnosťou do 30 kg
  • Ľahko ho upevníte na akékoľvek ťažné zariadenie s priemerom 50 mm
  • Certifikát kvality a bezpečnosti GS / TUV
  • Celý nosič je veľmi skladný, takže nebude prekážať
  • Súčasťou balenia je napájacia zástrčka

Taliansky výrobca ukazuje svoju genialitu, ktorú stelesňuje tento úžasne jednoduchý, kvalitne spracovaný a praktick ý držiak pre bicykle za rozumnú cenu. O bezpečnosť vašich bicyklov bude postarané a vy si môžete vychutnávať svoje cesty za športovými zážitkami a sústrediť sa na plánovanie trasy. Športu zdar!

Kód:  AUPR1311
Produktové číslo:  MEN196550
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16